Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Miert, nincs igazsagalapja ? Dehogynem... Ez ugyan olyan, hogy nekem eszembe nem jutna soha eletemben, hogy csecsemovel menjek szallodaba. Viszont ! sok embernek eszebe jut, ezert van rengeteg rengeteg szalloda, ahol egyszeruen nem foglalhatsz szallast 6 v 12 ev alatti gyereknek. Mert nem azert mennek oda masok pihenni, hogy a te siro gyerekedet hallgassak egesz nap. Szerintem full jogos. Boltbol kitiltani nyilvan nem elvarhato, bar az mondjuk elvarhato lenne, hogy onszantabol ne vigye el a szulo az 1 eves gyereket boltba.
-
-Skylake-
addikt
Helómindenki
Teoretikus kérdés. Nincs ilyen rollerem még, viszont már annyit Lime-ozok, hogy egyszerűen már megérné inkább sajátot venni. Nekem leginkább az lenne most a kérdésem hozzátok, hogy látom a sok 5000 wattos duál motor szörnyet ilyesmit , nekem nem ez kellene, DE nem is az mint mondjuk a Xiaomi roller. Kb 93-95 kiló vagyok és valami olyasmi lenne a cél, hogy nem akarok én száguldozni meg semmi , de olyan rollert szeretnék ami normál (nem extrém , sima) emelkedőn is könnyedén felvisz (amire gondolok a ott a Lime ilyen 6-9km/h sebességgel visz fel a saját mérője szerint) és sima egyenes úton meg egy picit többet tud mint egy Lime ami 25km/h , mondjuk ilyen 30-32-35 környékén.
A kérdésem igazából az, hogy single vagy dual motort lenne érdemes néznem és az, hogy csak így nagyon kb , de hány wattos roller felelne meg ennek az igénynek ? Kb mit lenne érdemes nézni teljesítményben ami ezt így magabiztosan tudja , de többet nem ? Tényleg nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest