Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
csababarca #30907 üzenetére
Köszi, ráírtam, meglátjuk, még várok egy garis kérdésre választ egy marketplaces hirdetőtől is.
#30923: Használnám még azzal is de a teljes 16ik kerület kikerült a térképéről. Semmi roller bérlős lehetőség nincs. Persze jó lenne összevonni ezeket bkk bérlettel, de ez szerintem sose fog megvalósulni, tuti vannak érdekütközések valahol. Pedig nagyon sok helyen ki lehetne hagyni pár dugóban álló buszos szakaszt és sokkal gyorsabban lehetne közlekedni.
-
Reaper
őstag
válasz
PociAti #30904 üzenetére
és @Thunderzolee:
Köszi szépen, nagyon komoly és részletes leírás, összehasonlítás, ezek alapján szerintem maradok a Ninebot G2nél és akkor keresek minél újabbat, vagy meglátjuk, hátha tényleg jön készlet kisöprés. A leírás alapján végül is a felfüggesztés és a picit nagyobb akku miatt szerintem jobb lesz nekem. Ahogy te is írtad, az is biztató, hogy világszerte nagyon ismert és ajánlott típus is, míg a Xiaomi még nagyon új.
Egyelőre a G3-at nem célzom meg, mert nem tudom mennyire fog tetszeni nekem ez a rollerezés, úgyhogy a 200-250 körüli ár marad. Használgattam én a Limeot is, de a kerületünkben pont megszűnt, így nem tudom már próbálgatni, meg annyira olcsó sem volt. -
Reaper
őstag
válasz
Thunderzolee #30886 üzenetére
Köszi, akkor próbálok vadászni valami garanciásat, ha meg nem sikerül, akkor megvárom az újakat, amik jönnek.
Néztem az X 5 Pro-t is, de talán azért maradnék, a Segwaynél, mert mégiscsak egy kicsit komolyabb márka. Gondolom én, persze lehet, hogy tévedek -
Reaper
őstag
Sziasztok,
játszok a gondolattal, hogy idén melóba nagyrobogó helyett rollerrel járnék. Az út egy irányba 11km, én 185/85 vagyok, a rollernek ki kéne bírnia a Csömöri úti felüljárót, plusz a Kőbányai úti aluljárót a Hungária körűton, persze a bicaj úton, fogalmam sincs milyen meredekek ezek, bicajjal meg tudom oldani gond nélkül.
Láttam, hogy a Segway G2-t ajánljátok sokan, újonnan kicsit húzós, de használtan nagyon változatos ára van. Talán még 150ért is láttam, de egészen 270ig. Mit érdemes ezeken megnézni, mennyi km, vagy milyen jelek lehetnek red flagek.
Plusz látom, hogy az EU szabályozás is 25 km/h, ha mondjuk Aliról veszek egy globál változatot, akkor a plakett miatt lehet bajom belőle? Vagy vegyem meg az itthonit és lehet unlockolni, lehetőleg gari vesztés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- SSD kibeszélő
- LED világítás a lakásban
- Próba
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest