Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Leginkább az bosszant, hogy nem tudják a III. kerületbe megoldani azt a pár km távot, ne kelljen 35 percet menni a Margit hídtól, ezért is jött az ötlet a tömegközlekedésre fel lehetne vinni a rollert. Ezek szerint terveznek változtatást a közeljövőben?
Nem csak hévvel mennék, hanem még villamossal.Nem véletlen a névválasztás, gyerekkori kedvenc a turbós hayabusa.

Dugóban motorral nagyot lehet spórolni, a biciklisávon 25 -el lehet menni és a többi helyen is araszolsz a kocsik mellett. Sajnos motorom jelenleg nincsen. -
turbobusa
senior tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a roller témában, így kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb vétel.
Munkám miatt Csepelről járnék a III. kerületbe dolgozni, a HÉV megálló pont a lakás előtt van, így körülbelül a Margit hídig tömegközlekednék, onnan pedig a rollerra lenne szükségem 2.5-3 km a táv, amit napjában kétszer kellene megtenni.Meguntam a kocsit, hogy havonta kb egy tank benzin pluszba elmegy a városban, és nincs semmi élmény a dugóban araszolásban. Egy automata váltós kocsival talán jobb lenne a helyzet, de ott is a benzin, szervízköltségek jelen vannak, még magasabbak is.
Nekem naponta 2x15-20 perc plusz többet ér, és cserébe folyamatosan haladok, mint a dugóban gyakoroljam az elindulást.
Fontos lenne, ha eső van akkor bírja a roller, nyilván ha havazik vagy nagyon rossz idő lenne akkor elővenném a kocsit.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest