- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
turbobusa #30049 üzenetére
Nem ez van, hanem egy kisebb, 8,5 hüvelykes a közeli boltokba való rohangáláshoz: Xiaomi 1S, és egy Segway-Ninebot F40 a távolabbi körökhöz. Ez utóbbi paraméterekben nagyon hasonlít az E2 Pro-ra, (10-es kerékméret, hasonló motor, hasonló méret és tömeg), csak az E2 Pro kb. másfél évvel újabb, és amit újítottak, abban szinte mindenben jobb (csak akkuja lett egy picit kisebb, így ez inkább az F30, F35 "utódja").
Viszont a kormány nyakat, kijelzőt tök jól átdolgozták, egyel nagyobb IP védettsége lett, újabb akku technológia. Talán gondozás mentesebb a dobfék (a tárcsafék helyett).Pár hónapja ezt írtam róla, és mai napig tartom a véleményemet:
A Ninebot E2 Pro E még így is az egyik legjobb roller a kategóriájában (legalábbis a paraméterei alapján). Ha új rollert kellene venni, nálam benne lenne a top 3-ban.
Több ígéretes újítást tartalmaz, pl. RideyLONG technológiás akku, igazán modern és nagy kijelző, kipörgésgátló (TCS), Apple Find My funkció, és az irányjelző is hasznos lehet sötétedésben.
Normális kereke van (10 hüvelyk, defektálló, tömlő nélküli gumiabroncs).
Ennek az E2 Pro-nak már IPX5-ös a védettsége, Xiaomi és Ninebot esetén nagyjából el is hinni amit állítanak. Ami még mindig nem teljes vízállóság, de kisebb esőket kibírna.
GoodSpeed-et kérdezd erről a rollerről, neki van/volt ilyen, épp árulja. Tudtommal ő sem azért, mert nem volt megelégedve vele, hanem mert Berettyóújfalu - Hajdúszoboszló közötti 40-45 km távra kellett neki roller, így még nagyobb hatótáv felé lépett el.
Viszont neked azért figyelned kell a hordozhatóságra is. Csepel és III. kerület között nem tudom milyen az úthálózat, mert ha nagyon rossz, akkor jól jöhetne a lengéscsillapítás. Viszont az jelentősen megnöveli a roller méretét és tömegét (valamint az árát).ben11 ne kelljen gariztatni. Ennél a típusnál eddig semmi ismert hibát nem írtak.
-
PociAti
őstag
válasz
turbobusa #30044 üzenetére
#30003-as hozzászólásban említettem már, de az Auchannál most nagyon leakcióztak egy elég jó kis városi rollert, a Segway Ninebot KickScooter E2 E PRO-t.
https://auchan.hu/shop/segway-ninebot-kickscooter-e2-e-pro-roller.p-850519?aku=762500acd8336e888991597196e930e2Az eredeti, 150k-s ár is teljesen racionális érte, 120k most legjobb vételnek számít. Mai napig, nov. 27-ig tart az akció.
Ha pár hónap múlva kiderülne, mégsem ez lenne a számodra megfelelő típus, hanem már vannak konkrétabb elképzeléseid, valószínűleg minimális bukóval tudnád továbbadni, nem vesztenél annyit rajta, mint máson. A gyártó is teljesen rendben van, és ez a konkrét típus is elég jó.
-
DigitXT
félisten
válasz
turbobusa #30046 üzenetére
Hajjajj, ezzel a villamossal nagyon beletenyereltél a lecsóba.
Kérdezd a helyi jósgömböt, mennyiben lesz letiltva a roller onnan is?Oké, hogy nincs (most) motorod, de ugye (még) rollered sincs.
Ha jogsi kérdés nem akadály, én inkább egy 125-ös robogót vennék:
biciklisávon nem túl legális haladni motorkerékpárral, de nem is kell.
Nagyot spórolni az ún. lane splitting megoldással lehet bár abban is
benne van az extra balesetveszély, szóval észnél kell lenni. 2009 óta
jártam motorral dolgozni egész 2020-ig, baleset nélkül: figyelni kell...
2019-ben kezdtem rollerezgetni, aztán azzal folyton volt valami szar!
-
DigitXT
félisten
válasz
turbobusa #30044 üzenetére
Megfontolandó egy motorkerékpár beszerzése: most még lehet úgy használni, ahogy tervezed (felszállsz vele tömegközlekedésre, így nem kell végtelen hatótávolság), ám (többek között) azt is pedzegetik, hogy ez tiltásra fog kerülni, tehát tömegközlekedés mellett legfeljebb a bérrollerek jöhetnek szóba (ha nem tiltják be azokat is a retekbe!), vagy ha roller, akkor nagyobb méret, nagyobb akku, amivel a teljes távon használható.
Megjegyzem, ez nagyvárosokban pont értelmetlenné degradálná a pálcika kategóriát.Ui: autóval átvágni a városon, ráadásul ingázás jelleggel a csúcsban tényleg elég sz.r. (Mondjuk pont azért, mert mégis sokan csinálják.) Nekem fel sem merült, bár amikor lustaságból/kényelmességből elővettem az autót a motor helyett, megfizethettem az egész napos parkolás díjat pluszban, szóval anyagilag sem érte meg. A motor jó volt. (Esőben kellemetlen, meg balesetveszélyesebb, de hát ezzel együtt kellett élni...
)
Amúgy a névválasztás véletlen volna? Városba elég kisebb köbcenti is, turbó nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest