Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Mustármag

üzenetére
						Ma reggel megyek az úton alig van autó. Látom, mikor 20m-re vagyok a lámpától, hogy narancsra vált, mondom 50-el megyek ezen simán átmegyek, nem váltott pirosra, míg átértem alatta, majd 30 méter múlva egy másik az is narancsra vált, nyilván azon is átmegyek egy dagadt gyökér sétál a parkoló autók mellett és odaugat vmit, mondom leszarom mi a baja, erre dob felém közbe valamit. Nah én is megfordultam visszamentem a zebrához megkérdezni mi a baja? Azt mondja, hogy piroson mentem át, mondtam, hogy nem de ha van kedve szívesen leveszem a sisakot és megbeszélhetjük.
 Meg se akart fordulni átfutott a zebrán helyette. Pedig reggeli testmozgásnak pont jó lett volna. 
 - 

xandrush0831
aktív tag
válasz

Mustármag

üzenetére
						Kár filózni rajta hogy ki a hibás, mert ha nem hibázol is szarakodnak. Utálnak minket, az utcán a megítélésünk nagyjából a cigit kéregető alatt, de picivel a telefonért késelő felett van.
Egyszer én is elindultam egy ilyen bánat után, mert rámkiabált hogy miért megyek az úton. Így utólag nem bánom hogy ott nem volt lámpa és elment, én kevésbé vagyok ilyen türelmes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
 - Autós topik
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - EAFC 26
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - SSD kibeszélő
 - További aktív témák...

- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
 - DJI Mavic Mini Fly More Combo
 - Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
 - Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
 - DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés

- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
 - Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
 - Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Meg se akart fordulni átfutott a zebrán helyette. Pedig reggeli testmozgásnak pont jó lett volna.