- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
nickcreeper #27900 üzenetére
Nincs baj vele, sőt, a Ninebot F2-es sorozat rendkívül jónak számít. Talán a legjobbnak abban az árszegmensben.
Viszont 400 W (Pro 450 W-os) névleges teljesítményével majd tavasszal, vagy valamikor azt követően, az új KRESZ megjelenésekor agyalhatsz majd rajta, hogy kellene egy olyan roller is, amivel - lakott területen belül - használhatnád a kerékpárutat, és nem kellene az autók közé menni. Mert az eddig megszellőztetett munkaanyagok szerint 350 W fölötti rollerekre már nem a kerékpárhoz hasonló szabályok vonatkoznak majd, hanem kismotorokéhoz hasonló. Ez csak tervezet, de erre a forgatókönyvre van talán a legnagyobb esély.
Ha csak egyedül járnál ebben a cipőben, akkor nem jelentene olyan nagy problémát.
Viszont ha 400-500 W közötti rolleresek tömege egyszerre zúdítja a rollerét a használt piacra (hogy 350 W-os rollert vegyen helyette), akkor a túlkínálat miatt az F2-esekre áron alul se nagyon lesz kereslet.Ez csak feltételezés, nem tudjuk sem a KRESZ megjelenésének pontos dátumát, sem a pontos teljesítmény és sebesség értékeket, de azért elég közelinek tűnik. Sokkal közelebbinek, mint ahány évre rollert vesznek az emberek maguknak. Az eddigi szivárogtatások eléggé egybe csengenek, és azért új vásárlásakor megéri ezt is fontolóra venni.
-
válasz
nickcreeper #27900 üzenetére
Dehogyis.
Az F2, F2 Plus az egyik legjobb választás. Xiaomi 4 Pro (2nd gen) szintén. De ha nincs pénz ezekre, akkor jó az E2 Pro is.Én inkább vennék egy (alig)használt F2-t, F2 Plus-t, mint egy új E2 Pro-t.
Láttam a kérdésed, de azt is, h az Okairól már irt valaki. Többet én se tudok hozzátenni; és ha E2 Pro-t akarsz, hiába ajánlom az F2 sorozatot.
Ezért nem irtam én is választ csak.
-
válasz
nickcreeper #27884 üzenetére
Kábé mindegyik pálcikarollert lehet normál rollerként is használni, ha lemerült, de rxhadt kényelmetlen, mert ezeknek a trepni nem 2-3centire van a földtől, hanem ugye jóval magasabban; egyáltalán nem kényelmes lábbal hajtani.
Vegyél F2 sorozatból inkább, 150ezer alatt is szoktam látni a hirdetések között kevés km-el, szinte újakat.
Bár most inkább Prokat hirdetnek.
Nagyobb hatótáv ugyanannyiért. -
Silentfrog
veterán
válasz
nickcreeper #27884 üzenetére
Nem írom már le az OKAI Neon lite tapasztalataimat, itt a fórumba ha visszakeresel akkor megtalálod hogy hogy jártam.
Viszont az jobb ha tudod hogy szinte bármilyen indokkal elutasíthatják a garanciális kérésedet.
Nekem a töltéshibát , a gumi repedése miatt utasították el. Ez volt a mechanikai sérülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest