- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
Bazsi1987 #10408 üzenetére
Akkor még a Xiaomi Mi Electric 1S is szóba jöhet. Nekem is az van és sima egyenes úton tökéletesen megfelel, 80 kg vagyok plusz a hátizsák. Közepes emelkedőkkel is megbirkózik, itt Pécsett ahol lakom a Mecsek és a legmeredekebb utcák kivételével eddig mindenhova sikerült felmennem, a belvárosban és attól délre pedig tökéletes. Rossz minőségű utakat és a macskaköveket nem szeretjük, akkor inkább leszállok és tolom, mert sajnálom, hogy majd szétrázódik alattam. Az első alkalom macskakő után még a kormány csavarját is meg kellett húzni, mert elkezdett kotyogni. Rosszabb utakhoz kell valamilyen rugós felfüggesztést használó rollert keresni. Nekem a Kukudel megoldása például bejönne, bár kicsit drágálom, esetleg más gyártó is át vehetné ezt a laprugó szerű felfüggesztést.
-
synar
őstag
válasz
Bazsi1987 #10405 üzenetére
A 90 kg miatt Xiaomi Mi Pro 2, vagy egy Segway Ninebot KickScooter MAX G30 ha egy kicsit többet szánsz rá, egyiket sem fogod megbánni.
Ma viszont egyre kevesebbet szánsz rá akkor a helyedben én ránéznék a Kugoo S1 Plus-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged