- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
fcbarca #30633 üzenetére
Én is ezt használom.
És egyikkel se lehet 158-as BLE verzió után.Ez amúgy a 223-as DRV-t veszi alapul (taposóban lévő vezérlő szoftvere 223-as), lásd a weboldalon a Pro 2 részletes leírását, de ha a BLE elérte a 155-ös verziót (ez a kijelző szofver verziója) akkor BlueTooth kapcsolaton keresztül nem tudod elérni a vezérlőt.
ST-Link V2-vel természetesen igen (PC kell még hozzá, kis forrasztás, és egy másik szoftver, amivel feltöltöd pl. azt a firmware-t, amit ebben sütöttél).
-
PociAti
őstag
válasz
fcbarca #30618 üzenetére
158-as szám jelöli a kormányon lévő kijelző verzióját (BLE). Ha a szám kisebb lenne a 155-ös verziónál, akkor Bluetoothon keresztül egyszerűen flash-elni lehetne, azaz le lehetne cserélni a gyári szoftvert olyanra, amire szeretnéd. Nagyon jó Appok, weboldalak, leírások léteznek egyedi firmware (CFW) összehozására.
Így is vannak rá megoldások. És elcseszés után is vissza lehet hozni a halálból.
(1) Legolcsóbb és legegyszerűbbnek tűnő feladata, szerezni (kölcsön kérni) egy másik rollert egy fél órára. Olyat, ahol a BLE verzió 155 előtti. Annak kormányát áttéve a rollerra már működhet a flash-elés.
(2) Másik megoldás, a kijelző védő burkolatot le kell pattintani, alatta van a vezérlő. Arra kell 3 érintkezőt ráforrasztani.
https://www.youtube.com/watch?v=IvQ4oT2u_vg
Kelleni fog hozzá egy kb. 2.400 Ft-os ST-Link V2.
Ezzel a módszerrel nem csak a kijelző verzióját lehet lecserélni, hanem a vezérlőt is. De ha már a régi BLE van rajta, utána telefonról szabadon módosíthatók a másik két egység firmware is.Legtöbb szervizben megcsinálják neked, nem kerül sokba mivel elég egyszerű munkáról van szó. De akár valamelyik ügyesebb haverod is meg tudná csinálni, akinek van forrasztópákája.
(3) A kijelző csere sem nagy feladat, urbanpandas-ban 14.990 Ft-ba kerül a kijelző és 6.990 Ft-ba maga a csere. (Azt előtte meg kell érdeklődni milyen verziójút árulnak.)
(4) A vezérlőt is le lehetne cserélni, de az a legdrágább és legrosszabb módszer. A csere vezérlő nem biztos hogy lesz olyan jó, mint a gyári. Az szívás. Másrészről attól még a kijelzőben lévő BLE verziója nem változik, így telefonról nem fogod tudni (ingyen és könnyedén) módosítani a firmware-t. Legalább akkora szívás.
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
fcbarca #30593 üzenetére
Noha más típusnál, de itt például 30-ról 34-re nőtt a sebesség, amikor 8,5" helyett 10 collos külsőt raktam fel. Később egy ideig jártam úgy is, hogy hátra 8,5 collos CST került, elöl maradt a 10", csak így a sárvédő nem fért fel a bővítés miatt.
Stabilitás szempontjából semmi gond nem volt, csak maga a tudat, hogyha ilyen sebességgel elszáll az ember, az nem megnyugtató. Így ezt a sebességet inkább az autós utakon, de forgalmilag csendes időben tudtam kihasználni, illetve egyes helyeken már kitapasztaltam a lámpaváltásokat, hogy "ne zavarjanak".
-
PociAti
őstag
válasz
fcbarca #30593 üzenetére
Egy ilyen kis kerekű rollerből minek kihozni 35 km/h sebességet?
Kicsit veszélyesnek tartom, kis kerék kátyúkra különösen érzékeny.
Nagy kereket tenni rá + tuningolni meg amiatt felesleges, mert annyi normális 10-es kerekű roller van, ami jobb alapokkal rendelkezik.Amúgy szoftverfrissítés után is elég sok lehetőség van otthoni (ingyenes) tuningolásra.
Ha konkrétumot írsz, úgy könnyebb válaszolni, mert nem mindegy mit és mire frissítettél. Verziószámok teszik érdekessé. -
válasz
fcbarca #30593 üzenetére
Igen, megéri, persze.
Pro 2 kb 33-35-öt fog tudni utána.
Ha már frissítve lett a szoftvere, otthonról nem fog menni, vidd be egy rolleres szervizbe, STLinkkel megcsinálják.Többet nem lehet kihozni ebböl, ne is engedd, mert károsodhat a vezérlés, kábelezés, csatlakozók, motor.
Lengéscsillapítók esetleg nem ártanak ekkora sebességnél már.
-
-
-
válasz
fcbarca #28374 üzenetére
Nem kell rá biztosítás.
Az csak akkor kellene, ha 25-nél gyorsabban tudna menni (alapból, nem átszoftverezve); illetve 25kilónál nehezebb lenne.De emelkedőkhöz kevés a 600Watt.
Segway F2 sorozatból válassz, azok felmennek dombokra is.Itt egyébként az adataikat össze tudod hasonlitani.
-
-
válasz
fcbarca #28343 üzenetére
Mi 3 újonnan szerintem már nem éri meg.
Használtan viszont 100ezer körüli áron jó választás.Kugooról rosszat nem akarok mondani.
Hiába a rugók, a kisméretű tömör kerekek nekem egyáltalán nem jöttek be. Az akksi nikkel-szalagjai is szeretnek leválni/eltörni. Hiába a kihúzható kormány, ha nem stabil. -
PociAti
őstag
válasz
fcbarca #27207 üzenetére
Én nem tartom jó ötletnek vázon hordani a lakatot, főleg nem annyira magasan a kormányon. A rollereknek amúgy is rossz a súlyeloszlásuk, a lakat csak ront a tömegközépponton.
Az általad linkelt lakatnak előnytelenül nagy a mérete, ha hátsó kerék kiszedésével ki lehet bújtatni, az komoly hátrányt jelent, mivel nagyon minimális eszközigénnyel gyorsan kiiktatható a védelem. Minden, csak nem best buy. Emiatt az U-lakat szerencsésebb választás.
Mindezek ellenére a megfelelő helyszín megválasztása a fő szempont, nem a zár típusa, vagy annak márkája. (Mármint a fölött a minimális szint felett, ami kb. 3.000 Ft-ig tart, és egy csípőfogónak se tudnak ellenállni.)
És a kulcslyuk pozíciójára is megéri odafigyelni, ne lehessen a zárhoz könnyen hozzáférni. Ha neked is kényelmetlen a kinyitása, akkor spéci szerszámmal még kényelmetlenebb a matatás. -
-
h1mpi
félisten
válasz
fcbarca #27180 üzenetére
Ez nem szedi le a festéket? Én valami ABUS láncot rendeltem volna inkább. Ez semmit nem ér max. a gyerekek nem tolják el. Nekem motoros ABUS lánccal vannnak a rollerek lekötve egy padló horonyhoz, amit nem lehet felszedni csak ha feltöröd a betont. Plusz két riasztó és Apple Airtag
-
DigitXT
félisten
válasz
fcbarca #17798 üzenetére
Ha már ezen, oldalon vagyunk, konkrétan tesztelték a srácok...
Szerk: jobban megnézve mégsem, mert ez már MAX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest