Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - One mobilszolgáltatások
 - Yettel topik
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro

Új hozzászólás Aktív témák
- 

csabi94
őstag
Sziasztok. Alapvető, béna kérdéseim lesznek.

Egy vadiúj, 10 km-t futott Pro 2-n megcsináltam P3Dr0 tagunk beállításait én is. A rollerrel elindultam úgy, hogy 1 csík még fixen világított, 1 pedig villogott (azt gondoltam, ez ilyen 20-30% környéke, majd jött egy rövid, 50 m-es, 10%-os emelkedő, és megállt a roller. Újraindítás után ránéztem telefonról, már pirosan villogott, 3%-on volt az akksi. Nyomtam 10-el egy tempomatot, és haza döcögtem vele. D-ben mentem végig. Ebből azt vontam le következtetésképpen, hogy visszább kell vennem a teljesítményt.Kérdésem: mindenhol látom az Eco módot (alkalmazásban). Ez mit jelent, hogyan tudom ezt aktiválni? Először azt hittem, a gyalogos mód az Eco, de miután átállítottam a max sebességet, gyalogos módban nem ment úgy sem többet 5-nél. Utána, gondoltam majd 20%-os akkuval ő maga vált Eco módba, de ez sem történt meg.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mivel védhető ki az ilyen baklövés, hogyan érdemes hosszabb távon tartani az akár 28 körüli tempót, viszont a nyomatékot elvenni, illetve mi is az az Eco mód?
Köszönöm szépen!
 - 

PociAti
őstag
Örülök neki, hogy segíteni tudtam!
Te is segítettél azzal a közösségen, hogy megosztottad személyes tapasztalataidat. Mindenki más igényekkel rendelkezik, más a felépítésünk, és máshonnan jöttünk. Értem ez alatt azt, hogy a motorosok általában más habitussal rendelkeznek, mint akik gyaloglástól váltanak e-rollerra. A kerékpárról "átnyergelők" állnak talán a legközelebb az e-rollerhez, de ott is nagy a szórás.Úgy látom a beállításokkal hasonló eredményre jutottunk. A YouTube videókban tényleg 1200-1500 közötti Throttle current raising coefficient a javasolt érték, de az már őrület. Az alap 300 helyett kipróbáltam a 400-at, és 500-on kötöttem ki, és bár már ez is erős nekem napi használatra, de azért megtartom, mert ritkán jól jön ez a karakterisztika.
A lámpákon való spóroláson filóztam egy kicsit, de fogyasztásban nem jelentenek semmit. Elől 2 W, ebből kiindulva hátul (a villogás miatt) talán csak fél Watt lehet, miközben a motor 200-400 W között fogyaszt.
Úgy tűnik frissebb appot használsz, amikor én főztem FW-t, abban még nem voltak ilyen lámpa beállítások.Ja és lehet egy kicsit rizikósan frissítettél FW-t, mert látszólag viszonylag új FW-re tettél fel egy egyedit készítésűt, pedig régit szokás felülírni (pl. 221-et). De valószínűleg van valami védelem az App-ban, hogy ne lehessen hülyeséget csinálni. Végül is működött, szóval jól csináltad.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Renault, Dacia topik
 - iPhone topik
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Hálózati / IP kamera
 - Linux kezdőknek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
 - Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
 - Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest