Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Csak te álltál belém amiatt mert lemertem írni a kérdéses hozzászólásra reagálva, hogy az enyém is megy többel mint 25km/h, mégse több ezer wattos duál motoros, és nem vagyok nagyságrendekkel sem könnyebb súlyban, ráadásul a hatótávra sem panaszkodom. Egyáltalán nem vitattam azt, hogy aki emelkedőn felfelé akar 40km/h-val száguldozni, annak is ajánlanám, pláne plusz súllyal, mert nem. Csupán arra céloztam, hogy azért a kisebb kategória sem feltétlenül egyből lesajnálandó, ami nem jelent egyből max. 25km/h-t sem. Sőt, nem is ajánlás céljából írtam, ezért nem is írtam típust. A hozzászólásokat nem csak az olvassa akinek írja az ember, ezért másnak is lehet informatív.. Nem tudom milyen jogon vonod kétségbe más tapasztalatait! Amikor leírtam annó a tapasztalataimat az általam használt típusról, akkor is igyekeztem azt objektíven és nem elfogultan tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt lehagytam.