Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor úgy kérdemezem, hogy milyen rollert érdemes venni 30 alatt, ami könnyen viszonylag kicsire összecsukható?
Az Auchan Cups milyen? A youtubos tesztben nem mondanak róla rosszakat, és az árán kívül nagy előnye, hogy csak besétálok érte, és megveszem.
Akkor ha jól értem ezeket a 6 colos kerekű rollerek veszélyesek lehetnek? VAn 10kg alatti elektromos egyébként amit érdemes megvenni? (Én csak az Icewheel E9s-t találtam nagyobb kerékkel ilyet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 4 pro drón tartozékok
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest