Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Egyáltalán nem védem! Amire nekem kell, tökéletes. Abban igazad van, amiket írtál.
Nyilván vannak hibái. De túl van reagálva szerintem. Lásd szigetelés. Te darabokra szedted, úgy szigetelted. Sokat mentél vele vele esőben?
Én kívülről szigeteltem az aksitartót és a vezérlést. A kijelzőre bubis fóliát teszek, ha nagyon esik az eső.
Nem egyszer áztam meg vele úgy, hogy az oldalából (a piros kis búrák mögül) folyt a víz.Tavaly augusztusában mennyibe került az M365? Én bő 100 000 Ft-ért vettem a Kugoot.
Sokat olvastam az M365 kapcsán a defektekről, leginkább ezért választottam a Kugoot.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Arc Raiders
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő