Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Engem nem az "zavar" hogy a G2-ről, vagy más kukiról folyik a poéma, hanem az hogy nincs megtisztelve a másik véleménye semmilyen szinten és ezen az alapon egymás torkának ugrása az az ami nekem nem tetszik.
Azért nem szólok/ szóltam hozzá semmilyen szintem, mert a G2-t vagy más kukit nem ismerem, nem használtam, így nincs is alapom róla véleményt nyilvánítani.
Én értem, hogy a kedvenc, ismerni vélt rollert, ha méltatlanul bánják akkor az fáj, de azt azért el kéne tűrni, hogy másnak, akinek szintén van tapasztalata az elmondhassa hogyha valami nem jó, nem működik, egyáltalán kritikát fogalmazhasson meg anélkül, hogy elküldenétek a *csába.
Ezért, pontosabban a béke kedvéért írtam amit írtam, hogy lehet talán jobb lenne külön, de úgy látom hogy az acsarkodás kedvéért inkább maradtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Creality Nebula Camera
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest