Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .-..-.

tag

válasz Dr. Szilikát #34607 üzenetére

Nálunk a szabályok bevezetését, ahogy szinte mindent a politika határozza meg. Választásig nem lesz semmi. Pedig elég sürgős volna, mert tele a város "idiótákkal".

Tegnap majdnem engem is elütött a belvárosban egy "Kukirin-boy" (elnézést a kifejezésért, de úgy tapasztalom, ez a rollerek BMW-je)
    Haladok a belvárosban egy 2 sávos utcában 25km/h-val és lassan az utca végéhez érek, ahol aztán szerettem volna a járdára feltolni a rollert és a 6 sávos úton (Váci út XIII kerületi része) a gyalogátkelőn áttolni gyalogosként. Lassítok, hogy megálljak és az utolsó pár méteren feltoljam a rollert a járdára.
    A "csávó" mögülem 1000-el elém vág, szinte elsodor, majdnem oldalra borultam a rollerral, mert még padka volt. Fel a járdára, átvágtat a gyalogátkelőn a 6 sávos úton, a túloldalon a járdán megy pár métert, majd a padkáról leugrat az úttestre és folytatja az útját.
    Ekkor látom az út túloldalán a gyalogos jelzőlámpát, végig piros volt, úgy húzott át. (Nem figyeltem, de sejthetőleg látta ahogy zöldről pirosra vált, mert a kocsik ezután idultak meg)
    Az biztos, hogy párhuzamosan a Váci úttal a gyalogos forgalmat nem láthatta be, azon az oldalon amin én is voltam, mert én sem láttam be az épületek miatt. Simán gyalogost is elüthetett vona.

Szóval ja, kell a szabályozás, kell az ellenőrzés és kell a büntetés is!

Új hozzászólás Aktív témák