Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurjup
csendes tag
válasz
capriTomi
üzenetére
"SENCOR Scooter Two Long Range 2021" haver most vett egy masodikat is (itthonrol). Az elsot talan harom eve nyuzza, nem kimeli, napi futkarozos dombmaszassal is. 85 kilos. A Velencei to kerulest siman vitte. Asszem 400W, fizetos lesz.
Onnan tudom hogy van neki, hogy ram kerdezett (laikus vagyok!) tudom-e oldani a 25-os limitet. Nem tudtam. -
válasz
capriTomi
üzenetére
Pálcikarollerek között kb ezek vannak:
Segway F2 Plus
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Inmotion S1
Segway G30, G2Ezek elmennek 35km-t. Segway rollerek korlátozása szervizben feloldható, h 30-al is tudjon menni. G30 DHGateről is beszerezhető, az global verziós (G30P), alapból 30-al megy 25 helyett. Inmotion 52V-os, hatalmas az akkuja, 50+ km-t simán elmegy, alapból 30-al tud menni, de már nem nagyon kapható, ahol van, ott meg szertinem túlárazott. G2 lenne a legjobb neked, ha global verzióst veszel (DHGateről), az alapból 35-el megy 25 helyett, csak drágább.
A G2 az első lengéscsillapítója miatt amúgy is kérdéses, jó vétel-e.
Xiaomi 48V-os.Itt ki vannak gyűjtve az adatok, össze tudod őket hasonlítani:
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_26133-26133.htmlVagy veszel valami mást amit írtak feljebb.
A noname rollereket nem ismerem, vagyis nem írok róluk. Mindenki maga dönti el mit akar magának venni.
A hatótáv nagyban függ az alkalmazott sebességtől is, ha csak 15-20-al mész Eco módban, azzal lehet hozni a gyártó által megadott hatótávot is akár.
-
h1mpi
félisten
válasz
capriTomi
üzenetére
Én saját tapasztalatom alapján az Iscooter márkát ajánlom, amit szeretnél azt pedig egy iX4 tudja 203 000 Ft-os áron a Banggood-ról CZ raktárból. Itt egy gondod lehet csak, az pedig az, hogy erre majd kell már kötelező biztosítás, mert 45 km/h-val is tud menni és 30 kg. A 36 km hatótáv az eléggé kizárja a Xiaomit és társait... vagy esetleg pont határeset 195 000 Ft-ért egy XIAOMI Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU a MM-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi