Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
FeniX-
üzenetére
Az ég világon semmit nem tudsz neki ártani ezzel. Különben elég érdekes lenne csupán odébb tolni is (meg amikor üresen gurulsz, akkor tönkremenne). Annyi, hogy lábbal hajtani magasabb rollereket nehezebb, de ha tolod, még az is tökmindegy: olyankor, 3-4 km/h esetén néhány volt feszültség indukálódik a tekercseken, de ennyi.
Onnan tudom, hogy anno a kulcsos kapcsolóm konkrétan BEMF mérőként (is) funkcionált (amikor letiltott alóla az akku), és konkrétan rohannom kellett a vassal, hogy vmi 20V körüli feszültséget érjek el, amivel már be tudtam kapcsolni.
E-rolller, amit be kell tolni...
Hajtottam lábbal az FLJ-t is, miután leégettem. Meglepően jól gurult a súlya ellenére, vagy épp azért (egy nehezebb vasat ha jól meglendítesz, tovább viszi a lendület
).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Onnan tudom, hogy anno a kulcsos kapcsolóm konkrétan BEMF mérőként (is) funkcionált (amikor letiltott alóla az akku), és konkrétan rohannom kellett a vassal, hogy vmi 20V körüli feszültséget érjek el, amivel már be tudtam kapcsolni.

).