Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam
üzenetére
city kicsit lomha, 50 fölött mocskos para ahogy viselkedik. Tipikus c futóműves bizonytalanság (szitálás) jellemző rá.
Ilyen távra, ilyen tempóra semmi mással nem mernék kimenni, mint egy wolf king gt. Használtan most van pár db 1m körül, őjonnan 1,3 asszem akcióban.
Mivel nem szüttyögni akarsz fontos, hogy stabil legyen. Ennek kb zavarba hozhatatlan a futóműve, kátyú ha megdobja is egyenesbe fog állni. Nem úgy, mint a c futóműves gépek nagyja. Volt jó pár gépem, mentem velük forgalomba is, ez volt az amire azt mondom, hogy nem feltétlen öngyilkosság.Sisakon kívül javaslom a protectort is (váll, tárt, könyök védő) meg kesztyűt. Ha én is hirdtam volna (nem csak sisakot meg kesztyűt), akkor 5x 6-8 órám maradt volna meg, amikor azt újra kötözésre vártam sorba. Beültözve kb semmi bajom nem esett volna (max az a lébközépcsont törtés).

-
Reggie0
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Szerintem a rendor miatt nem kell aggodni. Max egyszer vag meg, amig belehalsz a rollerezesbe, annyi buntipontot meg elbir a jogsid.
-
törölt tag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Nincs az a rendőr aki nem szúrna ki a 80-as tempót. 25 helyett. Nagyon nagy a különbség.
És szerintem ez már bőven életveszélyes, kategória... Erre inkább más eszközt választanék. -
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Segédmotorral szeretnél valós 80-at menni? Javaslom a KRESZ
tanulmányozását, amely bár elavult, de van benne egy 45 km/h
kitétel az SMKP kategóriára... Másfelől a rollerrel főúton veretés
és az első a biztonság így egy mondatban kicsit ellentmondás...Azt meg, hogy ha a rendőrt látsz, akkor átkapcsolod, felejtsd el.
Eleve azért fog megállítani, mert 70 fölött veretsz egy rollerrel...
Nem arról kell meggyőzni, hogy SMKP. Az "A" jogsid előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest