- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IMIIKE1998 #24277 üzenetére
Mekkora hatótávra lenne szükséged?
Hány kiló vagy? Milyen magas?
Emelkedőkön is használnád, vagy csak teljesen sík terepen?
Ne vegyél E sorozatú Segwayt, ha az F2-esek drágák, inkább egy Neon Liteot, ahogy feljebb is ajánlották.Ezt a listát már átnézted, gondolom.
Használt Xiaomikkal meg az a helyzet, h nagyon olcsón lehet már Mi 3-hoz, Pro 2-höz hozzájutni. (110-120ezer)
Ezeket 10-15ezer km-re tervezik, néhányszáz-ezer km az semmi nekik; ha megbízható az eladó, pl itt Hardveraprón, akkor szerintem bátran bele lehet vágni, Pro 2 azért hatótávban még mindig odatesz kb az összes kisebb rollernek.
Vagy ki lehet fogni ilyeneket is, mint ezt pl a hétvégén hoztam el:
https://hardverapro.hu/apro/segway_ninebot_f2e_szinte_uj_allapotban_elado/friss.html
Ez ~200ezres roller, használtan 150-160ezrekért hirdetgetik őket. Egyik ismerősömnek lesz, 130ezerért szinte alig használtan azért csakcsak jobb egy Neon Litenél.
A múlt héten egy F2 Plust vettem meg Marketplacen 120ezerért, azt is egy ismerősömnek lett, az is ilyen alighasznált roller volt.
Az is nyár elejei vásárlás volt, van egy ilyen tehetősebb réteg, aki megveszi, kicsit használja, de vagy nemigazán jön be neki a rollerezés, vagy egyszerűen jön a tél, nem fog vele menni, és eladja, mert nincs hova tennie, és a pénz meg nem gond neki. -
ridiculous
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #24277 üzenetére
Ebben az árkategóriában egy Okai Neon Lite jobb választás. (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Suzuki topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Temu
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Napelem
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest