- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Bastee #16654 üzenetére
A kiindulási alapot az szolgáltatta, hogy a konkrét termék kapcsán volt átfedés aközött, hogy valaki a kezdeti tapasztalatról áradozott, majd később ugyanezek a személyek később jelentős műszaki problémáról számoltak be.
7-en számoltak be a vásárlásról (a megérkezést követő kezdeti időszakban),
majd közülük 2-en a kormánytörésről.Később további 2 személy érdeklődött súlyos hiba / törés javítása kapcsán, abból 1 főnél 2-ből 2 roller megdöglött.
Tehát a 7 bejelentett vásárlásból 2-en visszaigazolták a kormányoszlop törést*.
Egy személy meg arról számolt be utólag, hogy vett kettőt, és mindkettő elromlott.* Privát üzenetben meg lehetne kérdezni a maradék 5 főt náluk működik-e még a roller, és mennyi km van benne.
Továbbá csak azokkal a hozzászólásokkal foglalkoztam, ahol a roller konkrét neve szerepelt. Ennél több is lehet, ha valaki csak annyit ír az előtte lévő hozzászólásra hozzászólásra: "Én is vettem egy ilyet, és velem is ez történt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest