Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Engem nem zavar mert az enyém a jobb. Viccet félretéve érdekes. Én ha rádugom a töltőre akkor gyakorlatilag negyed óra alatt 20%-ot beletol gyorsan, utána lassul le, asszonyé alapból lassan tölt. Tegnap 100%-ról indultunk el éjszaka túrázni (nyilván ugyanarra mentünk), az övé 5-6%-kal kevesebbet mutatott amikor hazaértünk. Amúgy meglepően combos emelkedőkön is felment, ezen meglepődtem, lejtőn meg kb. 30-ig engedte, ez a szűk hegyi utakon már halálfélelem.
MÁV vonaton amúgy ingyenes a szállítás, többször próbáltam, GySEVen dettó, utóbbinál ráadásul legtöbbször alacsony padlós vonatok vannak, nem kell szenvedni a lépcsőn + el is férnek kényelmesen az utastérben. Távolsági buszokon csomagládába be lehet tenni, bár ott meg hánykolódik szerencsétlen.
Összességében nagyon megszerettük a kicsikéket, sajnos a tárcsaféket mindketten odapadkáztuk az elején, van benne egy kis nyolcas és ennek hangot is ad, bár a menettulajdonságokat nem befolyásolja. Így utólag inkább a 40-es modellt vettem volna de hát utólag mindenki okos. Legközelebb lehet megpróbálkozok egy G modellel, a pálcika vonal marad a hordozhatóság miatt.
Nekünk egyik roller sem recseg-ropog, masszívak nagyon, mondjuk kíméljük is őket azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen autót vegyek?
- Airsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest