Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
Egyenlőre ezzel szemezek mint arany középút, valszeg egy Tier által használt roller jóval drágább lenne, ennek legalább 10 colos kerekei vannak.
Ennél többet már csak azért sem szánnék rá mert kettőt vennék. Még nézegetem a teszteket meg a hasonló árkategóriájú rollereket de a Segway mint márka megbízhatónak tűnik nekem. Talán a mi kis városunkban elegendő lesz az a 30 km hatótáv is (tudom hogy ezt csak kikapcsolva, dombon és hátszéllel tudja de akkor is).
Azért a javaslatokat várom még, a rendelés gombot csak jövő héten akarom megnyomni, nem kis pénz 400e így rezsinövelés előtt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi