Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tamás9x
üzenetére
Üdv!
Xiaomi Mi 3 rollernél ha az applikációban lezárom, majd otthagyom a rollert, ez hogyan működik?
Most már nem először fordul elő, h visszamegyek a rollerhez, és újra csaatlakozok a telefonnal, és nincs lockolva a roller.
Először még azt gondoltam, biztos nem zártam le, de most már 4-5 olyan alkalom volt, amikor reggel tuti lezártam, és mégis nyitva volt délutánra.Ez kiold idővel?

Vagy akkor meg mire jó ez?
Hát így nem is érdemes használni, h kitudja mikor gondolja magát, és kikapcsol a lock.Vagy csak akkor működik, ha mittudomén végig minimum bluetooth távolságon belül vagyok?
Mert akkor meg megint nem látom az értelmét.Tehettek volna egy kulcsot rá, max a szoftverben kikapcsolható lenne, ha valaki nem akarja használni, vagy ujjlenyomat olvasót, ha már annyira "okos" terméknek hívják ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest