Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
1-2 honaoja vettem dhgaterol segway g30 maxot, direktbe kartyarol fizettem, amig nem kaptam meg a rollert addig a dhgate orzi a penzem mint valami middleman es amint megjott a roller jeleztem hogy delivered es ugy fizettek ki az eladot. Lengtel raktarbol rendeltem, masfel het alatt ittvolt, ado es vam nelkul termeszetesen
ha te is g30 at akarnal rendelni, neten szoktak lenni 30-40 euros kuponok is ra valamikor, ha nem talalnal szoljal es megnezem
DSHDEGE50
DHNOV30OFF
ezt a kettot talaltam most -
Reggie0
félisten
En nem vennek paypal nekul ilyet. Kingmaxi-rol rendelve is csak az mentett meg, mert nem akartak a hasznalhatatlanul hibasan erkezett rollert cserelni/visszafizetni csak szervizelni, az meg iszonyat sok ido. Paypal meg szo nelkul visszaadta a penzt, meg a visszakuldest sem kotottek ki feltetelkent. (Persze addigra feladtam a rollert.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest