- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Kugoo S1 update:
Ma hajnalban úgy alakult, hogy használnom kellett a rollert, viszont nem volt teljesen feltöltve.
39V rendszer feszültséggel kapcsoltam be, kb. 3.5km mentem vele 3-as fokozatban, nyélgázon.
95 kg vagyok jelenleg, plusz cókmók, ruhák kb. 101-102 kg össztömeg.
35V-ra csökkent, az út végére, aztán 30 perc vonatozás, majd 1.7 km mentem vele még.
34V alá is ment pár percre, de nem kapcsolt ki, valószínűleg van benne beépített akku védelem, mert a végén korlátozta a sebességet. -
Dr.Zoo
őstag
Sajnos nincs róla közelebbi kép, de a maps-on azért ha ránagyítasz, látszik a domb, a bicikli úton.
Elég combos emelkedő van a végén, ahol a több mint 100 kg-at felviszi.
Csórikám lassul a végére, de felmegy.Szerk.: nincs akciókamerám, félkézzel telefonnal meg nem életbiztosítás rolleren filmezni, de valahogy megpróbálom felvenni.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
berobi78 #1110 üzenetére
Pont tegnap sikerült kicsit meghajtani, feltöltve aszfaltos bicikli úton.
Volt benne kicsi dimbes dombos, kicsi föld út. Nekem rossz minőségű aszfalton is rázta a hátsó kereket, igaz én még nem nyúltam a rugóstaghoz.
Induláskor és hazaérve egy kép.Szerk: 96kg vagyok, 198cm magas, (ez is érdekes lehet, mert nagyobb a szél ellenállásom) nekem sima úton 26km/h fölé nem ment.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
berobi78 #1096 üzenetére
Kicsit fura nekem ez a külön piacokra külön számozás, mindenesetre amit én kaptam, abban 350W-os agymotor lehet, mert megy 28-30km/h-t.
Az akku kapacitás meg 6AH, ha jól látom, szemben a 8.8AH-val, amit a napidroid állít.
A lábtartótért elnézést, lemértem.Szerk: kíváncsi vagyok, hogy tetszik.
Milyen színben? -
Dr.Zoo
őstag
válasz
pappmatyas #1084 üzenetére
Szia!
Persze, amint nem fagyok le róla délután...
Egy friss angol nyelvű összehasonlítás videót az M365-el itt tudsz megnézni, ha érdekes lehet. (a csavarkulcsos összecsukásra a Kugoo-nál reagáltam egy rögtönzött home videóval, egyébként a leírásában külön fejezet van, az összecsukásra.)
Én a két modell között töprengtem, végül az első-hátsó rugós tag, illetve a végsebessége miatt döntöttem a Kugoo mellett. -
Dr.Zoo
őstag
Piedone ment, Kugoo S1 jött.
Még csak 2km mentem, de tetszik. Az első hátsó rugóstag álom, az úthibákat elnyeli.Miután megrendeltem, töprengtem el a fehér szín vagy nagy bukta lesz, mert közel 100 kilós kandúrként hülyén fogok kinézni, vagy nem.
Szerintem vállalható, szürkés fehér színű, nem világító hófehér.Szerk: Anyának is eltöprengtem, hogy veszek egyet, akkor a második fekete lesz.
-
Dr.Zoo
őstag
Az a gond az elektromos rollerel, hogy egy joghézag.
Se nem bicikli, se nem segédmotor.
[Itt] boncolgatják. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Metacska #997 üzenetére
Szia!
Nekem pár hsz-el ezelőtt lett linkelve a rollerem, egy Polymobil LME-1000 -es.
Ez tud elméletileg 30km/H feletti sebességgel, max 150kg terhelésig 30-35km egy töltéssel. De ez egy 60kg-os műszer. Azért írok elméleti sebességet, mert még lusta voltam lemérni gps-el.Szerk: én egyébként 198 cm magas vagyok és 95 kg jelenleg.
-
Dr.Zoo
őstag
A 30km/h még oké, a hatótávolságot beáldoztam a kényelem érdekében. Először 2,3bárra fújtam a kerekeket, de ez kirázta a nemlétező vesekövem is. Így visszaengedtem 1 bárra. Így sokkal komfortosabb. Így is tud egy töltéssel kb. 30-35km megtenni, full gázzal, meg az én 95 kilómmal.
Szerk: ezen energia visszanyerős fékek vannak, így elsősorban az akku visszatöltésére használja. Ha viszont satut fékezek, igen harapós a fék ..
-
Dr.Zoo
őstag
Az jó kérdés, hogy miképp lehetne "kuponozni"...
Eddig nem volt összetűzés, a rend őreivel, igyekszem a bicikli utat használni. Alaphelyzetben itt faluban megyek vele, a robogóm cseréltem le erre.
De voltam már bele a Váci úton, a munkahelyen. Ott is főleg a kerékpárúton mentem.
Ha most vennék, akkor a rugótagosat venném. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
UberMutant #989 üzenetére
Szia!
60kg, bár még nem mázsáltam le..
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Ide elfér az elektromos roller is? Nem találtam külön Piedone roller topikot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest