- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
scooterhacking
hány kg vagy?
1 vagy 2. gen motort kaptál? -
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
válasz
smallcurrant #13979 üzenetére
Dobd le a régi markolatot és egy jó kényelmeset vegyél rá, ha nincs teleszkóp, akkor az is tud tompitani, ha kellően szivacsos
illetve a bovdenbe olajat, a dobfék nem bika de megállít csúszás nélkül, ha gondolod fényvisszaverők, a kormányrúdra, ah este használod, biztos észrevegyenek. kb ennyi,
Pumpa jó, kijelző védő igazából tök mindegy 2db legyen, ha lelopnák, de ha nem ázol vele akkor nem fontos.
-
Tamás9x
őstag
válasz
DigitXT #13978 üzenetére
Nekem is megvan az A korlátlan, 3. motorom nyúzom lassan, de rövid távra, megöli az ember a blokkot, főleg ha tuningolt is, aki iylet ajánl az vagy nem közlekedett még soha életvitel szerüen télen nyáron, vagy kitartott seggű, akinek tökmindegy hogy 2 vagy 3 órát poshad valahol, úgy se rohan sehova. Nincs másod vagy 3. állás, és nem számít mennyit eszik a gép. Nem okoz ürümet egy pár óra nézelődés vagy csendben ülés, egy parkban a buszozás és dugó helyett.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Casseius #13960 üzenetére
Áhh akkor én ezt lehet hanyagolom, és nézek egy másik motort. A régiek jók voltak, ahogy nézem a G30 kormánycsövében elfér 12db 18650
A nyakban 9db
Ha esetleg valaki szeretne tuningolgatni.
saril: 350-es nekem 1300W körül van csúcsba. Csatlakozás, kábelek, hőmérséklet minden tűrésen belül.
-
Tamás9x
őstag
válasz
gergo5991 #13939 üzenetére
Nincs harag félre ne értsd, a G30-nak is vannak hibái, de messzemenőleg gyengébb kivitel mint a Mantis, nem is egy árkategória. Már ha csak azt nézzük, hogy kevés lesz az első lengéscsillapitás,(kinyílik a világ, mert fillérekből el lehetne még menni máshova is... elkezd vele csavarogni az ember..) és kellene rá egy első teló, de akkor már hátra is jó lenne, ugyan ott vagyunk a végén ahol a part szakad.
Megvárnám a 2. generációt, hátha sokmindent kijavítanak, én is szemezgetek vele, de.... félek olyan lendületet ad ami majd megöl.Miikee: Az a baj, hogy felbátorodik az ember vele, és elkezdi veretni, mert van benne teló... Olyan tempóval nyomják neki, ami nem egészséges oylan utakon ahol... nekemis ezért lazult ki a kormánycsövem a G30-on a Sharkset teleszkóp után már 30-al veretem neki ahol eddig 5-10-el gurultam, mert szétrázott mindent.
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
smallcurrant #13932 üzenetére
G30 LE töltő nélküli Kb 40Km
G30 LP töltő ugyanúgy max 40Km
G30 MAX vagy P Nagy aksis töltővel 65Km az elméletiHa nem mész többet mint a hatótáv fele, akkor teljesen felesleges a töltő, mert hazaérsz mire lemerülne, nekem az esetek 90%-ban több az út.
Használtba esetleg egy Mantis? minőségibb mint a Ninebot. -
Tamás9x
őstag
válasz
Miikee #13919 üzenetére
Facebook-on van egy palcika roller nevezetu csoport ott erdemes lenne rakerdezni. En nem vennem meg.
DigitXT: Engem annyira nem izgat, de ha ilyen szemfüles vagy, akkor láthatod, hogy több betűt is keverek néha, főleg telefonról... nahát bumm
Szó sem volt Kugoo aksikról..
M365-ötnézted Pro2 G30? mindnél megvan? Vagy van 1 rollered, és csak azt? -
-
Tamás9x
őstag
Iszonyat masszív, vékonyan be volt ragasztva 2 komponensű ragasztóval, le nagyon nehezen jött, de recsegni nem volt rest... Vissza Titanium 5 Epoxy-val megy illetve süllyesztett fejű csavar a stift helyére.
-
Tamás9x
őstag
Még jelenleg én is nézelődöm, mert eddig lámpába kellett meg apróságokba ami nem mindennapi használat volt.. 1-2db cella nem volt 2000ft, senkit sem érdekelt mennyit tud, olcsón cserélhető volt, de most 90db cella. már nem az az érték amit félváról vesz az ember. Főleg, ha össze is kell utána rakni.
-
Tamás9x
őstag
válasz
PociAti #13895 üzenetére
Azta büdös moccckos mindenit, hogy rá merték írni, 65Km hatótáv, mikor az nem arra való!
Mit képzelnek? Kérem szépen oda már buszra kell szállni, szabad akarat nincs, punk tum beszüntetve, kocsit kell venni !El kell olvasnia cikket
Értelmezni, és majd utána beszélünk
Az pedig, hogy egy belső, és külső töltő miben különbözik... mind a kettő gyári...
hát...
Szegény ételfutárok, elektromos autósok dögöljenek meg, dobják ki a rollert, közlekedési eszközt mert 1 év alatt tuti van aki 500-nál többször tölti fel. Minek nekik 2000 ciklus...
Kügyük meg a cellákat koppra és 250 ciklus után vegyen midnenki másik pakkot
A Nokia jó hülye volt, hogy a Lipo aksijait csak4.05 ig töltötte, mai napig mennek. mocskos lázadók
saril: Érdemes megnézni pakk méretezéskor a levenni kívánt áramerősséget, és a szerint számolni, hogy ne terhelje a cellákat a gyorsítás. A kivett Amper szám is csökkenti a ciklusszámot sajnos.
-
Tamás9x
őstag
A megtehető távolság már ebben a kíméletes módban értendő
Tehát ha kimaxolod a töltési és merítési feszültséget akkor a gyári felett plusz km-t kapsz, maximális 250-300 ciklusos aksipakkal, ami nekem kb 1 év se, másnak lehet 5.
Ezért is szeretnék 15 pakkos aksit, 4.0v-ig töltve 60V, 1200-2000 ciklus, minimum, mert már a munka cellák olyan 500-nál tartanak a jelenlegi 300-assal szemben. -
Tamás9x
őstag
válasz
Tamás9x #13887 üzenetére
A legtöbb Li-ion 4,20 V / cellára töltődik, és a csúcstöltési feszültség minden 0,10 V / cellás csökkenése megduplázza a ciklus élettartamát. Például egy 4,20 V / cellára feltöltött lítium-ion sejt általában 300–500 ciklust hajt végre. Ha csak 4,10 V / cellára töltik, akkor az élettartam 600-1000 ciklusra meghosszabbítható; A 4,0 V / cella 1200–2000, a 3,90 V / cella pedig 2400–4000 ciklust biztosít.
Itt szinte, majdnem inden aránylag helyesen van leírva, vannak ebben is hibák de még mindig jobb mint a szájhagyomány. -
-
Tamás9x
őstag
válasz
Reggie0 #13876 üzenetére
Két különböző dolog a FW és a fizikai gar vesztés is
Nem rendeltetés szerű használat... Pákk fellebezhetetlen.Ha leszeded a talplemezt és lehúzod az aksit, is veszíted a gart, miért? mert csak.. Ő az eladó, nem kell indokolnia.
Grafiqs: Ázásra, nem megfelelő használatra nincs gar
Benne van a vázban az indikátor, a garancia megléte nem feltételezi, hogy nem kell rá vigyázni. Hiába a gar, ha leszakad a bele..
Nem rendeltetés szerű használat. E mögé oylan könnyű bebújni, hogy hihetetlen és meg is teszik.saril: Nem repedés, recsegés, és majd kotyogás, heggesztés nélküli, simán szegecselt és csavarozott kormánycső. Nem bíznám rá az életem egy 2mm-es kemény csavarra. így heggesztem. Kellemes meglepetés volt a majdnem 4mm-es falvastagság, így nem kell monorim kormánycsövet venni majdnem 40.000ft-ért.
PociAti: Teljesen más távokat használjuk a gépeket, és teljesen máshogy. Simán legurulok vele egy Nyh-Tokaj távot 32km, visszafele nincs kedvem tolni. Ezért is mondtam neki, hogy el kell döntenie, hogy mire van szüksége.
!!!!Ez a tartsuk teljesen feltöltve legenda pedig egy orbitális tévedés, sőtt, káros is, ha mindig koppra töltjük a cellákat, 50-70% közötti átlag töltöttség a megfelelő, ha sokáig akarjuk használni, az állandóan fullra töltött cellák hamarabb degardálódnak ming a rátöltögetett rorokaik. ezért nem is tölti fel minden BSM 4,2V-ig a cellákat csak 4,16, vagy környékéig, mert ezzel igaz ellop a kapacitásból, cserébe növeli a ciklusszámot ami kinyerhető az akkumulátorból. !!!!
-
Tamás9x
őstag
válasz
smallcurrant #13872 üzenetére
A garancia. hát... én erre azt mondom, hogy úgy kell venni, hogy nincs, mert beázásra nem vonatkozik, ha eltöröm a vázat,ami ezeknél nem jellemző akkor az alól ki tudnak bújni, ha teszel rá egy másik fw-t akkor alapból bukó, ha rájönnek,
Amúgy nagyon nem szokott bajuk lenni. De ha mégis akkor aránylag gombokért van minden alkatrész.
Előbb érdemes lenne ráállni mindegyikre, és megemelni, hogy érezd mi az amivel még el tudsz bánni a mindennapokban.
Na meg a töltés kérdése, akarod a töltőt hordani magaddal vagy akarsz egy beépítettet aminek csak 230v- kell és kész
G30 LE Best buy, mert a sima G30-tól csak az különbözteti meg, hogy kisebb az aksi, a későbbiekben ezt tudod bővíteni, beépített a töltő is.. az enyémben is G30LE vezérlő van nagy aksival.
-
Tamás9x
őstag
válasz
smallcurrant #13861 üzenetére
350W a G30, de teleszkóp hiánya problémás, a kerekeket kicsit eresztve és lassan még el is lehet evickélni, de a kormánycső alja 1db csavarral és 1db vágot stifttel van rögzítve ami azonnal elkezd majd neked recsegni, aztán kotyogni.
Ezt holnap hegesztik nekem....
Plusz egy teleszkópot is lenne rá érdemes dobni ami megint majdnem 60-70K... Kicsit nem tudod megtolni? Használtan már elég jó gépeket lehet kapni. -
Tamás9x
őstag
Használ valaki Monorim G30 kormánycsövet?
Mennyire masszív? érdemes megvenni, vagy inkább hegesszem le a gyárit?
A mostani nem recseg csak mozog. -
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
Amikor rárakod a kormánycsuklót, és felülről belekapatod a csavart a villába középen, az feszíti össze az egészet. mint a colos bringanyakaknál, ami már nem anyával volt szorítva,
Annyi macera van benne, hogy nekem az eredeti csavar túl hosszú volt, és beleütközött az átmenő tengelybe ami fogja a teleszkóp lengőtartót, így a csavarból is csiszolnom kellett, és még alátétezni is, hogy a későbbiekben meg ne legyen túl rövid ha visszatenném valami oknál fogva a régi villát.Thunderzolee:Nem tudom, még nem mértem le, most egy kondipakkot raktam az aksira, hogy 0-ból nagyobb erővel tudjon indulni, ne kelljen várni a cellákra, és ne rugdossam őket annyira.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Thunderzolee #13689 üzenetére
Amíg nem nő 0,2V-ig a diferenciál addig nincs gond, a BSM megoldja jeleznie is kellene ha baj van "elméletileg" gyakorlatban sosem találkoztam ekkora diffel, kivéve ahol forrasztási hiba volt, de ott le is állt a roller M365 széria kezdetek. Nekem is ez a dátum, és BSM frissítés után még a ciklusszámaim is eltűntek.
Somatom: Igazad van
Thunderzolee: azt ígérték, hogy a G30-ba 2W-os lámpát raknak a G30E II már 2,5W, de ennek úgy nyomát nem nagyon látom. Szebb a xiaomié.
sunci_02:
Nekem is Casseius linkelte az elején, hogy mit ajánlanak, szétszedés után mernék bármit is ajánlani, bringába és motorba pedig teljesen más erőkarra vannak tervezve azokat méretezni idő.
-
Tamás9x
őstag
válasz
sunci_02 #13686 üzenetére
2 élű a kés, mert a komolyabb teleszkópok iszonyat jók, DE karbantartás igényesek, a szimeringek ápolása és tisztán tartása egy kritikus pont. Amíg nem jut be a por addig pár száz forintos a karbantartás, de hogy átjutott a külső szimeringen a kosz onnantól bent rendeszkedik karcol, és tömítetlenséget okoz.
Ezt motorral és bringával is megszívtam a kezdetekben, szárat is cserélni kellett.Ha erre igényes a gazda akkor jó választás, de ha nem akkor csak a baj lesz vele.
Casseius: Kipróbálnám, de lehet annyi is elég lenne már nekem, ha a csillapítási oldalt egy légkamra lenne, vagy egy kúpos gumiharang.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Casseius #13684 üzenetére
Most rendeléskor lehetett 125-150-190mm-es tagokat venni hozzá rugós és levegős változatban. Xiaomi és Ninebot között a távtartók szélességes és nyak kialakítás más csak, későbbiekben bármit bele lehet tenni rugó vagy levegős vagy olajos tagként.
A felső átmenő teleszótartó stiftet iszonyat nehéz volt kiszedni, találtam rajta némi rozsdafoltot így azt políroztam és olajozva tettem vissza, erre érdemes majd figyelni, mert a 2. teleszkóp csak a stift kiszedésével cserélhető.
Ezt eltekintve imádom. Hátra kellene valami teleszkóp, ami könnyű. mert már így is ingerküszöbön van a súly, lehet oda egy olcsó monorim átalakítva, még jó megoldás lehetne. -
Tamás9x
őstag
válasz
Casseius #13682 üzenetére
Egyáltalán nem elírás, a basic szettben sima olcsó rugós tagok vannak, belül gátlóként egy szilikon gyűrű van csak belül (igen szétszedtem, kívül ebből 2 db) és szárazon fut. Egy idő után elfárad a szilikon gyűrű, és visszatéréskor hangja lesz.
Az időt nem tudom megmondani, mert szimering nincs így minél többet használja az ember poros környezetben annál hamarabb fog koszosodni és jobban kopni. így is dupla időt kellene bírnia mint a Monorim szimpla tagjának, mert fele akkora hatásnak van kitéve. -
Tamás9x
őstag
válasz
Thunderzolee #13675 üzenetére
Ő is hülyeséget mond folyamatosan, nem ért hozzá sajnos, csak olvas.
-
Tamás9x
őstag
A 2 fékbetét az fix, van 1 és 2 oldalú mozgó munkahenger, az már valós, mert az olcsóbbik szériában a belső pofát egy inbuszos csavarral lehet közel állítania tárcsához, és a másik oldalról 1 munkahenger tolja rá (ilyenkor ráhajlik a tárcsa belső fékpofára, szó szerint hajlik) majd szorítja oda a tárcsát, igaz paraszt megoldás, de évtizedek óta működik, kb fele akkora fékhatással mint a 2 munkahengeres verzió. Mindehol olvasom és hallom ezt a 2 betétes szlogent, szerintem valami gagyi kínai fordítás redménye.
A szóban forgó Mi 3 fékje mindkét oldalt mozgó munkahengerrel rendelkezik, így jól beállítva központosítva fog rá a tárcsára deformálás nélkül, kb dupla erővel.
A fékerőt, nagyban lehet növelni minőségibb fékbetéttel, én szintereset használok mindenhol rozsdamentes tárcsákhoz, de ehhez tudni kell hogy mikro hol és hogy ahsználjuk a gépet mik az elvárások, és a megfelelő beállítás sem utolsó. -
Tamás9x
őstag
válasz
sanyi0627 #13669 üzenetére
IOS
1407km, és 98%-os az aksi,
105* volt töltőre dugba, de teljesen feltöltve csak 49*
Ebbe amúgy az a szép, hogy igaz is lehet, de egy BMS FW update igazából bármit tud resetelni. időarányosan visszaosztva, valós adatoknak tűnnek.
Érdemes sport módba letesztelni, a távolságot, hogy mit bír alattad, és annál csak többet tud ha kíméled.Árazás: fel kell menni facebook marketplace, és megnézni az a verzó kb mennyibe megy használtan, és ehhez viszonyítani. Ha az tvonaladon sok a térkő, és úthiba, akkor pedig jól átgondolni, hogy megéri-e ezt megvenni és később fejleszteni, majd teleszkóppal, vagy nézni egy másikat, komoylabb felfüggesztéssel.
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
Előbb tekerj ki minden csavart, addig hagyd bent a villában az inbuszt, hogy ki ne csússzon, krovával és erőkarral szedd le a kerékanyát, be van ragasztva, mindig szenvedés az első lazítás. Majd ha kint van a kerék akkor húzd ki a villát ne tépd feleslegesen a kábeleket.
sanyi0627 : m365 tols
A gyári fosokat felejtsd elsynar: Minden tárcsafék 2 pofás, a gyárit is be lehet állítani, ha más nem minőségibb pofákkal, hogy harapjon mint egy 140-es
-
Tamás9x
őstag
válasz
Thunderzolee #13655 üzenetére
Az első lámpa vetítési képéről tudsz képet készíteni?
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
válasz
nemes.alex14 #13633 üzenetére
77kg vagy, az szuper, mert majdnem max a hatótáv mindenhol, már csak az a kérdés, hogy mennyit bírsz megemelni, és van e úthiba, nagy emelkedő, illetve térkő.
Első teleszkópot 100%-ban ajánlom mindenkinek, a kormány recsegés ellen, illetve a csukló is nagy ütéseket tud kapni. Az akkumulátor sem rázódik szanaszét.
Pro 2 és a G30 az etalon ami alá ne szabad menni, de ezek egy pár hét használat után kevesek tudnak lenni, inkább már az elején költs rá kicsit többet, és nézz nagyobb árkategóriát, mert a későbbiekben simán elcsorog az a pénz, és nem biztos hogy jobb lesz a végeredmény.Illetve a méretek, mert lehet megtetszik de nem fogod tudni betenni a kocsiba, vagy felvinni a vonatra.
V10? Pro 2 koppintás ha szerencséd van akkor kompatibilisek az alkatrészek. (akár a Monorim és Sharkset is a későbbiekben) de nemrég futottam bele egy Pro-2 koppintásba amin nem tudok CFW-t frissíteni, úgyhogy lehet vezérlőcsere lesz.
HT-T4 MAX? ez egy Ninebot G30 koppintás, ha szerencséd van és ugyanúgy kompatibilis minden akkor brutál jó ár érte, de vajon ugyan az a vezérlő is benne...?
Nincs megfelelő mennyiségű információk még ezekről. Csak ha vesz valaki a környéken és eljut a szervizbe.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Sordoran #13619 üzenetére
Kerékpár törzskönyv
Na meg a kormányrúdba vagy a nyakba kell beleragasztani. Én is most tervezek vennid e még nem tudom, hogy mit. -
-
Tamás9x
őstag
válasz
Thunderzolee #13603 üzenetére
Még Mi3 -nál ha a peak teljesítmény fentebb van állítva akkor lehet S módban simán felmenne azon az emelkedőn, de a motor csatlakozás akkor már lehet el is tudna égni, nem egy életbiztosítás.
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
Somatom #13581 üzenetére
Csak akkor ha szeria hiba, vagy tenylegesen bizonyithato, hogy hibas hegesztés. De ezek azert ugy vannak meretezve, hogy nem jellemző nagyobb márkáknál. Ahol igen ott pedig sorozatba kijon, ezert is szoktunk ismert tomeg cuccokat ajanlani aminel hamarabb kijonnek ezek a hibak ha vannak. G30-at es m365 szeriat extrrm esetbe lattam csak torni, ellenben a noname cuccokkal.
-
Tamás9x
őstag
válasz
phoenix1989 #13573 üzenetére
A szerintem, az szubjektív, mondok valós tényt. Nem szűnik meg a garancia, csak ha leszeded a talplemezt és megsérted a zárócímkét. De ez boltja válogatja, mechanikai sérülésre nincs gar csak elektronikaira.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Miikee #13553 üzenetére
A hazai dragabb verzionak mas a kormanyzarja is. Gen 1-2 kozott CFW modositas es plusz aksi nelkul nem sok különbséget fogsz erezni. En a 220k-s kulfoldit vennem es hozza kesobb kijon egy Monorim, vagy Shark teleszkop ;) Az aksira am is csak 1 ev van a motor nem fog leegni, es minden mas is minosegibb benne, minthogy 3 even belul elhalalozzon, de ami elromolhat az el is fog, lehet epp neked lesz peched, de lehet nem. Beazasra meg nincs gar.
saril: vasboltban altalaban tartanak, ha nagyobb varosban vagy akkor ott lennie kell rugo szakuzletnek. Nalunk sajna nincs vagy nem tudok rola, de ha mas nem meretek alapja szetszedes utan netrol siman lehet rendelni csak azt nem tudod megnyomogatni eleg puha vagy kemeny-e
-
-
Tamás9x
őstag
Nem nekem, a fizikanak kell hinni, de ha belefogsz akkor ne gumi lapot hanem "O" gyurut rakj bele a legjobb az ek alaku, de olyat max gyartani lehet, az jobban deformalodik, van aki rugot rakott az ellenkezo oldalra, az sem rossz, csak sok tagnal el van preselve a vege es nem csavarozhato. Bringa boltban lehet tudnak olyat adni ami szerelheto teljesen, egy probat megerne.
-
Tamás9x
őstag
válasz
wanted5 #13526 üzenetére
Downgradelni kell. Nekem is fel volt frissitve 1.7.3-ra. jelenleg 1.2.6-al használom.
Betettem a Soft rugókat, a Shark-ba... egy álom
Olyan szinten vaj puha a térköven, hogy elmondhatatlan. G30-nál nem heggesztve van a kormány nyak, hanem szegecselve, ha leheggesztem, akkor vajon eltűnik a recsegés ?
saril: jobban jársz ha veszel bele egy másik tagot, régen sem lehetett megszűntetni a koppanást amikor bejöttek az öszteleszkópos gépek. 150mm-es növeléssel változik a geo is pozitív irányba.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Miikee #13513 üzenetére
Geekvuying-rol mar rendeltunk tobben, ott is 230k a 800w az hulyeseg, 350w a gyari es maximum 800w-ot tud minden gyari G30.
-
Tamás9x
őstag
Igen, + 20K egy gagyibb levegős teleszkópra, hogy ne olyan suta legyen, és nem számolom a postát, meg a szerelést, és már ott vagy, hogy kijön egy Sharkset, állítható dupla rugóval.
Addig nem érted meg a különbséget amíg rá nem állsz egy komolyabbra.
Aztán még számolhatjuk a pár száz km utáni csavarok cseréjét, mert a Monorim nem hibátlan, és eszi a teleszkóptartó csavarokat... na meg a csapágyak amik szépen elkezdenek recsegni, mivel ki van spórolva a 2ZR Na ez a Sharksetnél mind minőségibb darab, és szabvány cserélhető.
Monorimnél már most érdemes venni alsó felső teleszkóptartó csavart lehetőleg 8.8-as keménységben, ha nem akkor akar kapkodni az ember amikor már "C"-be hajlott.
Azt tudja valaki, hogy Pro 2 esetében ha 300W-os motort 350W-ra cserélem akkor a végsebességben mennyi a veszteség?
-
Tamás9x
őstag
válasz
kisgerely #13501 üzenetére
Nem éri meg, leginkább elöl érzed a lengéscsillapitó hatását, a hátsó rész már jobban elpattog magától. Érdemesebb vagy komolyabb tagot előre nézni, vagy ezt eladni, és gagyibb szériából egy öszteleszkóposat venni, és akár azt tuningolni. Már én is ott tartok, hogy használtan kijönne egy komolyabb Kugoo G2 Pro 800W
-
Tamás9x
őstag
Volt egy pár hónapos videó egy Német razziáról, de nem találom még este hátha meglelem, de azok kismotorok voltak, simán felteszi görgőre, és az leméri a sebességet amit tud, ha van rá "rendszám" akkor mehet 45-ig, ha máshova van vizsgáztatva akkor tovább, itt a biztositáson van a hangsúly, nagyon keményen ragaszkodnak hozzá.
Nem dupla amúgy az ára, volt 40-45K-ért is de ahol nézegettem már mind kifogyott,(itt nem lehetett a színek között választani, de ugyanúgy benne van az RGB led távirányítóval, amit nem értek minek, én bele se tettem) és 1hónap lett volna a szállítás, simán előrendelhető, és küldik ahogy bejön. De már annyíra fájt állni, a térköves, macskaköves úton rajta, hogy nem érdekelt az ár.
Thunderzolee:
A Monorim nem egy etalon, Sharksetnek semmi köze hozzá teljesen más alapokon fekszik, a motoros, teleszkópokat másolják. Vespa fronton azt hiszem mind 2 megfordultmár.Gézengúz: Én Paypallal vettem.u
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
Casseius #13472 üzenetére
A középső rugó van benne, ma szerencsém volt, mert bejött egy Pro 2 építés is monorimmel, és azonnal át tudtam rá állni, nem emlékezetből kellett hasonlítgatni. a G30 alsó porvédőjét sikerült elhagynom, így azt pótolni kell... ilyenkor jó, hogy lehet hozzá venni mindent.
Holnap lehet beteszem a soft-ot.Még az aksi pakkra lenne jó számolni egy kondenzátor pakkot, ne a cellákat rángassa, mert így maximum 900W vehető ki 60% alatt hírtelen indulásnál.
Illetve ahogy nézem 48V-os Gold akksipakknál, nem feltétlenül kell lemondani a belső töltőről, létezik ""600W''"-os DC-DC modul, ami a vázra csavarozva kiöntve el tudná látni töltést.
-
Tamás9x
őstag
válasz
ralfee106 #13467 üzenetére
Nem, ha megállít, álló helyzetben megpörgeti a kereket, és ha 25- nél többet tud akkor megy a bünti, így van ez SMK motorkerékpároknál is tele van az internet motoros razziákkal, rollerest még nem láttam, de él kint több ismerős is, ezért vannak az újraindjtásig működő CFW-k.
-
Tamás9x
őstag
Súlyos téveszméid vannak
Igen jártam. Régebben is amikor bejöttek, és múlthéten zúgott 1-et ismerősöm, mázlija hogy Pro 2-vel mert a városban van egy bolt ahol mindent is be lehet szerezni.
Műszerészkelem, javításban gondolkodunk, nem sima felhasználói fejjel. Az alkatrészek kopnak, használódnak, szerviz igényes minden, az átlag ember az orráig nem lát el, mi években gondolkodunk.Tehát röviden... Én ezeket JAVÍTOM, sok mással egyetemben nem csak használom
FID-nek van több facebook csoportja is, és ott is ugyan ezzel a véleménnyel vannak. szart ne még ha olcsó is, hosszútávon többe kerül.
-
Tamás9x
őstag
Ezek az opciók mind módosíthatóak, igaz garancia vesztéssel, de mindent át lehet állítani.
A gyorsulást a Quadratic vagy Flat throttle algoritmus határozza meg, a dombmászást pedig a maximálisan beállított Amper szám az adott módban.
így ezekre a módokra alapozni nem szabad, mert 2 perc alatt módosíthatóak. -
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
válasz
gergo5991 #13437 üzenetére
Nem csak neked, más is beszámolt már ilyenről, én még várok a vásárlással, hátha lesz egy 2-3 "dugattyús" változat ami kicsit drágább de komolyabb. Én is érzésre, és terhelésre fújtatok mindent. A varázsszámok nem érdekelnek, a biztonság az első.
Sordoran: Fújd fel mindegyikre, és ahol kényelmesebb. Ha nagyon megy és mellette pattog az sem jó. -
Tamás9x
őstag
válasz
Sordoran #13434 üzenetére
Fékek első pár km alatt bekopnak majd utána kell álltani. A keréknyomás kg függő, de ezt sok csőlátónak mai napig nem lehet elmagyarázni
se rolleres se kerékpáros se motoros sőt még autós fronton se. A feltüntetett számok iránymutatóak csak, nekem 5,6Bar. minél nagyobb ballonos annál kevesebb nyomás elegendő, Nézni kell terhelés alatt a felfekvési képet, ne legyen túl kemény mert pattogni fog, és nincs felület amibe kapaszkodhat és túl puha se, mert felkoppan sérül a felni.
-
Tamás9x
őstag
Sordoran:
[link] -
Tamás9x
őstag
válasz
mrrr74 #13416 üzenetére
Őszintén szólva, ilyen emelkedőknél, én se gondolkodnék a 350W-os kivitelekben. Majd a tapasztalataidat néha megoszthatnád. Engem nagyon elriaszt az alkatrészhiány. U5-ös pakkal szemezgetek most, hogy hű maradjak a szabályokhoz.
G30 peak 700-750W-ot tud Navee 900-1100W körül alakulhat, így a G30 szerintem nem megy fel ott. ha mégis akkor 50 kg-os riderrel max.
a Navee aksija 600W G30 551W -
Tamás9x
őstag
válasz
Grafiqs #13413 üzenetére
Ez a sima villa iszonyat gagyi, van a monorim, ami még mindig nem egy nagy valami, tele hibákkal amit folyamatosan javítanak már a V4 nél tartanak de szerintem még mindig szar... esetleg levegővel, és van egy fullos Sharkset
Ami... csak az alap 210Euro, és ez csak az alap. -
-
Tamás9x
őstag
válasz
phoenix1989 #13391 üzenetére
Egy jóideje pedzegetik, hogy lesz e belőle valami vagy sem senki sem tudja, még nem jöttek meg a varázsgömbök Ali-ról.
De ha csak azt nézzük, hogy nem tud többet mint egy G30, hiába 500W-os motor... nem nagyon lehet hackelgetni... nincs alkatrész.... nincs moddingcucc
(Ide tartozik épp, hogy minap mentem egy Pro 2-vel és megalázóan hagyott ott... miközben nekem a Peak 1500W-ra van állítva, és végsebességre is hardver változtatás nélkül többet teljesített.)
Felborulsz valaki miatt hova mész?
Szebb a váza, tetszik a dupla nyak, kényelmesebb lehet mint a G30, de hurcolj magaddal feleslegesen egy plusz töltőt.
300-350W körül lebeg Damoklész kardja
Ne adj isten idén vagy jövőre kijön egy rendelet, akkor ajánlottunk 1 évre egy rollert feleslegesen.
Remélem soha nem jön ki, mert szeretnék egy 10-15KW körüli gépet ökörködni, de csak ha a B125-öt nézzük, hogy azzal sem történt előrelépés, azt is leszoritják valahova a béka segge alá, és bukó.Németbe már 1500 euro ha 25-nél többet tud a roller.
így jószívvel ajánlani... amit én se vennék meg, pedig évek óta nézegetem és tanulom....
-
Tamás9x
őstag
Sokkal jobb egy Ninebot G30, szinte azonos árban is vannak, a beépített töltő, és kapásból 3 féle teleszkóp előre, plusz a rengeteg kiegészítő, plusz alkatrész ami, egy bukás esetén jól jöhet. Papíron 350W ami még igazoltatásnál jól jöhet, vagy egy Xiaomi Pro 2
Aki hosszan akarja használni, gondolnia kell az alaktrész ellátottságra is, mert előre sajna semmit sem lehet tudni.
-
Tamás9x
őstag
válasz
DonThomasino #13386 üzenetére
De kellően poros, a G30-nál a hátsó kerék szilenteknél meg is ragad egy kicsit mert szivárog a kenés, mint a kerékpárnál. Takarítani még nem takarítottam komolyabban, ha saras helyen járok akkor megvárom míg megszárad és parfissal leseprem, nagyon sok koszt nem szedtem még össze vele. Sterimózni nem ajánlott maximum törölgetni. Kellően rossz az út, ami olyan az lepereg róla.
Kijelzőre érdemes védő szilikont venni, igaz a fejegység nyákja be van öntve, de a mikrokapcsoló szabadon van, és egy idő után a gomb mellett szivároghat bármi.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Sordoran #13383 üzenetére
Csak saját 90+ os véleménnyel tudok szolgálni, ha sima az út, akkor nincs gond, még erdő is oké, de a térkő, és macskakő, úthibák, 8,5 collal rettenetes, 10-el elviselhetőbb, teleszkóppal élhetőbb minden. Nekem, de láttam M365 meg Pro2-vel macskakövezni 50kg körüli gyerekeket, egy rossz szavuk nem volt.
DonThomasino: külföldi képeken láttam beazonosíthatatlan talán Ninebot gépeket is, cserélhető aksikkal... gondolom azok rendelésre készültek.
-
Tamás9x
őstag
válasz
DonThomasino #13379 üzenetére
Skip, Spin, Mijia M365, Segway Ninebot Es4, Es3, Es2, Es1 Ezeket használják kb.
-
Tamás9x
őstag
Első hátsó egyszerre azért horror, annyiból már kijön egy használt Mantis 800.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Somatom #13353 üzenetére
Azért az használtan se annyi amennyi újonnan, de pl ez a ketegória is 3000ft körül van
Alapból 2db kell, így negyed annyi minőség is óriási előrelépés lehet. -
Tamás9x
őstag
válasz
gergo5991 #13349 üzenetére
[link]
Fixit-Tech
205 Eurora jött ki a sima sárga vagy fehér, ki tudja melyiket kapom.
Légrugót itthon lehet olcsón kapni kerékpárboltban, úgy iy komoylabbra cserélik, annyi felárat nem ért meg.
Drága, tény, de fáj a csuklóm, és néha olyanokat koppan, hogy az ember fogai összekoccannak, és a szerkezetet is illene kjmélni kicsit. Kíváncsi vagyok tényleg oylan könnyű e berakni, mint ahogy mondják -
Tamás9x
őstag
Megvettem végül előre a Shark futóművet, de hátra már lehet monorimet raknék, ott vannak változtatások? van amire figyelni kell? (Ninebot G30)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest