- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Akkor "innentől" (illetve ha kijön a rendelet) nuku járda?
-
hito
nagyúr
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalatotokra. Kb. másfél hete vettem a Pro 2-met 22km-rel. Most van benne 70km és már nyikorog a kormányoszlop zármechanikája. De nem egyszerű módon, már kínos vele közlekedni.
Ez normális ilyen futásteljesítménnyel? Ráadásul én azt olvastam, hogy ezzel az új kormányoszlop mechanikával sikerült megszüntetni az idegesítő nyikorgást. Jelentem nálam rosszabb, mint a sima Pro-nál voltEgyébként ha kioldom és újra zárom a reteszt, kb. 200m erejéig megszabadulok az idegesítő hangtól, de utána újrakezdődik.
Másnak is van hasonló tapasztalata Pro 2-vel? Ha igen, mivel lehet megszüntetni?
-
hito
nagyúr
válasz
Tamás9x #14486 üzenetére
Ahhoz szerintem nem lesz elég tapasztalat, hogy ajánlani lehessen. Attól mert 1-2 ember kísérleti nyúlként kipróbálja, nem lesz ajánlható. Olyan minőségi szórás lehet ezeknél, hogy 10db jóra juthat akár 3-4 gyengébb minőség is, aminek komoly következményei is lehetnek. Nézd meg, hogy mekkora merítésből lett ajánlott egy Pro 2 és utána merd ajánlani 1-2db-ot követően a copy-t
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #14350 üzenetére
Xiaomi koppintás? Én még csak hasonló Xiaomit se láttam.
-
hito
nagyúr
Ennyi kormánytörős "élménybeszámoló" után most rám jött a perecpara
Pro 2-nél mennyire jellemző az oszloptörés? Ezek az X-Lock felé kormányzárak mennyire jelentenek védelmet, ha menet közben történik anyagfáradás?
-
hito
nagyúr
válasz
Casseius #14143 üzenetére
Nagyon lehangoló
A roller is csak arra volt jó, hogy megint megossza valami az embereket. Megint meglegyen két csoport (jelen esetben bringás-rolleres), akik köpködhetnek egymásra, aljas kis odaszúrogatások legyenek, amitől jobban érzi magát a szerencsétlenje. Rendesen rosszul vagyok már ettől.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Olvastam itt a fórumban az IP54-es védettségről, de nem egészem világos számomra, hogy mit bír a "szigetelés". Reggel elindultam vele szemerkélő esőben. Az út nedves volt, helyenként tócsákkal, amin óvatosan áthajtottam. Mire számíthatok ilyen körülmények között? Otthon kellett volna hagynom?
Ha utólag szeretném plusz szigeteléssel ellátni, hogyan és mely részeken érdemes? Xiaomi Pro 2.
-
hito
nagyúr
válasz
Vodike #14115 üzenetére
Köszi! Beszéltem is vele, meg tudja oldani szerencsére
Csak akkor azt nem értem, hogy külföldi fórumokon miért temeti mindenki a firmware hacket, ha ez a verzió van fenn. "Nem lehet megoldani, várni kell, talán majd feltörik", stb. Kétlem, hogy csak Mo-n tudnák megoldani ezt a dolgot. Na mindegy.
-
hito
nagyúr
Na, viszont sikerült megszívnom. Vettem egy 0248-as firmware-ű Pro 2-t, ami nem hackelhető
A 25km/h pedig hosszabb utakon kicsit karcsú lesz.
Nincs más lehetőségem a várakozáson kívül, hátha feltörik? Nem akarnám túltolni a tuningot (max 30-35km/h), mert szerintem a szerkezet biztos nem 45km/h-ra lett méretezve (úgy tudom ennyire lehet max felhúzni).
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #14093 üzenetére
Nekem se rémlett, illetve nem is találtam
saril: nincs itt nagy titok. Azért szerencsére még egy ilyen kategóriájú roller megvásárlása nem késztet gondolkodásra, már ami az anyagi részét illeti. Egyébként meg annyiért el is adtam, amennyiért vettem (mínusz kistáska), ergo nem költöttem rá egy Ft-ot sem, ellenben használtam néhány hetet. A ráfordított idő (keresgélni, elmenni érte) már más kérdés, azt én is sajnálom.
-
hito
nagyúr
válasz
Thunderzolee #14078 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
hito
nagyúr
Ma megváltam a G2 Pro-tól. Xiaomi Pro 2-t néztem ki 145-ért 30km-t futott. Tudnátok alternatívát javasolni minimum ugyanilyen paraméterekkel maximum ennyiért? Vagy ez a roller ennyiért best buy és ne is keressek alternatívát?
A Xiaomi Mi Electric Scooter 3 csak hatótávban tud kevesebbet, egyébként kb. megegyezik?
-
hito
nagyúr
válasz
mekker #13415 üzenetére
Zero 8? 18kg, van belőle 350 és 500W-os változat is. A 350W-os 240eFt a Futureboard-nál, 35km egy töltéssel, 30km/h max sebesség, elől-hátul rugós, minőségi anyagok és összeszerelés. Nekem 500W-os volt, nagyon elégedett voltam vele.
-
hito
nagyúr
Tegnap óta végre megint G2 Pro-m van. Nagyon hiányzott, nem nekem való a kistestű és 8-8,5"-os gumival szerelt rolli, egész egyszerűen nem érzem azt a stabilitást, amit egy G2 Pro kategóriájú roller nyújt.
Itt ugye volt gond a kormányoszloppal. A gyári heggesztésnél nem megfelelő keveréket használtak és repedezett a varrat. Nem tudom, hogy ennél már cserélték-e a hibás alkatrészt (Kugoo ugye minden tulajnak küldött új kormányoszlopot, már aki kérte), de ezt bizony megküldték két oldalról 1-1 csavarral ily' módon:
Szerintetek jó megoldás, vagy kókler munka és lehet belőle gond?
-
hito
nagyúr
válasz
Thunderzolee #13166 üzenetére
Fél füllel azt hallottam, hogy 500-600W lesz a korlátozás, de ezt max pletyka szinten kezelném. Nem nagyon követem egyelőre, amíg nincs konkrétum, ezt is csak úgy hallottam egy kereskedőtől.
-
hito
nagyúr
válasz
Thunderzolee #13156 üzenetére
Hagyd, menthetetlen! Keménykedik itt is, meg valószínűleg az utakon is, majd beleszalad egyszer az emberébe, vagy a helyzetébe, aki/ami helyre teszi. A retorikája sokmindent elárul (mindenki "kapaszkodjon meg", meg "remélem jártál már Bp-en és láttál forgalmat életedben", "padon gubbasztó nyanák" szövegek. Hogy lehet ilyen írni?? Idősek iránti nem létező tisztelet is sokat elárul az emberről). Valószínűleg a macskát is mikróban szárította addig az ominózus esetig, mert nem volt benne a kézikönyvben, hogy nem szabad. Elengedni se kell senkit, mert a kresz nem írja, nem kötelezi, akkor nem kell és még sorolhatnám. Az, hogy a rolleres a közlekedésével a vak számára is jól láthatóan veszélyezteti a saját és mások testi épségét, az nem baj. Nincs leírva => le vagytok szarva => nekem szabad. Helyzetértékelés, belátás, mérlegelés, totálisan ismeretlen fogalmak/folyamat. Arról nem beszélve, hogy itt van mellette a Gyömrői, de neeeem, neki a gyorsforgalmi kell, mert nincs leírva, hogy nem szabad!!!
Vicc.
-
hito
nagyúr
válasz
Reggie0 #13151 üzenetére
Ok, akkor hajrá! Irány a gyorsforgalmi rollerrel, elektromos rollerrel, csattogós lepkével, görkorival. Bakker, 1x1 sáv, szalagkorláttal, kész életveszély magára és másra nézve is és magyarázkodni kell? Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha így gondolod, akkor neked se való a BKV-n kívül más közlekedési eszköz.
-
hito
nagyúr
válasz
Reggie0 #13149 üzenetére
Nézd, ha ehhez magyarázat kell, az már régen rossz. Szerintem minden jóérzésű emberben megáll az ütő, ha ezt megnézi. Szerinted rendben van? Nem veszélyezteti a saját és mások testi épségét? Szerinted az az útszakasz alkalmas a rolleres közeledésre? Soroljam?
Sajnálom ha nem látod mi a gond ezzel. Te tán bemerészkednél oda ezek szerint?
-
hito
nagyúr
válasz
eFeMeR74 #13147 üzenetére
Én már rég letettem arról, hogy az ilyen barmokat megértsem. Neki az kell ott és neki bizony meg ne mondja senki, hogy mit lehet és mit nem. Ez ennyiről szól. Nem lehet? Na majd én megmutatom. Szabályok? Szarni rá! Az másra vonatkozik, ő több, jobb, más, rá nem vonatkoznak sem a fizika sem más törvényei. 5 év sitt tárgyalás nélkül ha engem kérdezel, másból az ilyen nem ért.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Tegnap vettem egy 0km-es Zero 8 (48V) rollert. Hosszú volt az út idáig, mert tavaly ősszel eladtam a Kugoo G2 Pro rollerem és mint utóbb kiderült, ez egy nagyon rossz döntés volt. 200-ért vitték el kínkeservesen, gondoltam most veszek megint, erre azt látom, hogy 270 alatt nem kapni használtan
Úgy voltam vele, hogy mivel ennyit rollerre nem költök, megpróbálom 200eFt-ból a hozzá legközelebb állót kiválasztani. Nem rossz, de érezni a hátrányt a G2 Pro-hoz képest és ez főleg a kisebb kerekeknek (8.5", vs 10") köszönhető.
Kérdéseim:
- miért ment fel ennyire a G2 Pro használt ára? Rájött a piac, hogy nem is rossz darab és utólagos korrekció történt az árral kapcsolatban?
- mire kell figyelni a Zero 8-nál? Mik a gyenge pontjai?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Anyum szeretne elekromos rollert venni, amin ülés is van. Ezeket nézegette, de se jó, se rosszat nem tudtam neki mondani róluk:
Mit ajánlanátok 180eFt-ig bezárólag, ami pofára hasonló, megbízható és biztonságos? Előre is köszönöm!
-
hito
nagyúr
Mi a fene történhetett a Kugoo G2 Pro-mal? Egyik napról a másikra lenullázta az összes futott km-t. 1500km körül kéne lennie az ODO-nak, erre most 58-at ír. Kölcsönadtam egy délutánra nagybátyámnak, visszahozta, 3 nappal később bekapcsoltam és ezt írja.
Épp adnám el és így nem tudom bizonyítani, hogy 1500km volt benne.
-
hito
nagyúr
Ti védekeztek valamivel a menetszél ellen? Pénteken 22km-t lenyomtam egyhuzamban a városban és olyan huzatot kapott a fülem, hogy 2 napig kínlódtam vele. A bringás sisak sajnos nem védi a fülem.
-
hito
nagyúr
válasz
PociAti #9604 üzenetére
Aki akarja, az ki tudja olvasni belőle, hogy mi a jelenlegi helyzet. Úgy büntetnek, ahogy akarnak. Kivéve, ha veszed a fáradságot és eleget téve a nem létező szabályozásnak, nem hagysz támadási felületet:
- van jogsid
- használsz sisakot
- kötsz a hello.hu-n egy felelősségbiztosítást kemény évi 3500Ft-értAki akarja érti a cikket és okul belőle, aki meg nem, az megpróbál okosabb lenni és viseli a következményeket
DigitXT: és akkor már az indexet se hagyd ki, mert ha jól tudom az is feltétele az SMPK kategóriának. Nem tudom mi lett a vége az ügyeknek. Én biztos nem szaroznék pár 10eFt-os birságon, befizetném. Az időm többet ér, mintsem hogy ezen hadakozzak hónapokon át.
-
hito
nagyúr
Ma elvitték az M365 Pro-mat. Srác érdekes dolgot mondott. Már többször megállították rendőrök és kérték a jogsit, biztosítást. Sőt, M365 csoportban több rolleres is kapott már határozatot büntetésről, mert vagy sisak, vagy biztosítás, vagy jogsi nélkül közlekedtek.
Úgy tűnik kezdik komolyan venni a szervek a dolgot, ami nem baj. Legyen mögötte rendes szabályozás, mert így elég kaotikus a helyzet. Arról nem beszélve, hogy tényleg őrület, amit 1-2 rolleres művel az utakon/járdán.
Ami teljesen kiborít, amikor járdán keresztutcánál konkrétan 20-30-cal dönget át anélkül, hogy a sarkon lassítana, benézné a kereszteződést, hátha egy csóri gyalogos esetleg kirohan, mert siet a buszhoz. Ott telibe kapja, egyik se ússza meg 8 napon belülivel. Lábbal hajtós rollert nem adnék az ilyenek alá, nemhogy 500-1000W-os fémszörnyeket. Szó se róla, vonatkozik ez a kerékpárosokra is! -
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9580 üzenetére
Mondjuk az is érdekes, hogy a két verzió között gyári érték szerint van 1,5kg különbség súlyban. GPS sebességmérés nem pontatlan? Az enyém óra szerint előző talajjal (ránézésre 20kg-val több nálam) 51-et is ment. Én csak 40-ig próbáltam eddig, de az tuti volt 40. Nem mertem efölé menni még vele.
-
hito
nagyúr
Most nézem, tényleg van belőle 1000W-os verzió. De mintha le lenne fojtva a 800W-oshoz képest, mert erre csak 40km/h max sebességet írnak, a 800W-osnál pedig max 50km/h a gyári érték.
-
hito
nagyúr
válasz
eFeMeR74 #9569 üzenetére
Nyilván, de itt most nem erről volt szó, hanem a típushibákról
Az alkatrész ellátottság és modding opció valóban egyedülálló.
Vodike: "hangsúlyozd is" => de hiszen hangsúlyoztam
A súly meg szerintem ne legyen pont az i-n. Hidd el, azt a pár kg pluszt 2 nap alatt megszokod. Még jót is tesz
-
hito
nagyúr
Első szériás M365/Pro darabokról. De ne hülyéskedjetek már, hogy ezekről nem hallottatok. 10-ből 10 rollert érint a dolog, nem vicc, kivétel nélkül. Ha még nem jött el, majd fog.
Pro2-nél és társainál már lehet, hogy javították, nem tudom.Így igaz! Következő szériánál már a sárvédő hibát javították is.
A bekarikázott merevítő ezért került rá. Ez hiányzott az első szériáról. Külön kellett hozzá venni és felszerelni. Ellenkező esetben előbb vagy utóbb (inkább előbb) letört a hátsó sárvédő. Cikk a hibákról a teljesség igénye nélkül. És akkor még a kormány recsegést az előző hsz-emben nem is említettem. Hangsúlyozom első szériáról beszélek.
-
hito
nagyúr
válasz
Laca1212 #9558 üzenetére
Na most a leírtak és a képen látható infó alapján felmerül a kérdés, hogy nem valami koppintást sóztak rád?
Xiaomi se igénytelen (sőt), de a Kugoo valahogy időtállóbbnak tűnik nekem. Xiaomi kormányrúd kotyogás, lötyögés nagyon zavaró, ezen kívül vicc, hogy a sárvédő minden darabon kivétel nélkül letörik. A féklámpának is búcsút lehet inteni 1000km-en belül, ráadásul törvényszerű, hogy a csoki bekötés tövében enged el a kábel, hogy legyen vele cumi rendesen.
Kugoonál ilyenek nincsenek. Erős, masszív, robosztus. Sokkal inkább ajánlom, mint a Xiaomit. Igaz, az említett két típus (M365 sima és Pro valamint G2 Pro) nem is ugyanabban a kategóriában versenyez, ezért elvárható, hogy masszívabb, tartósabb legyen.
-
hito
nagyúr
Annál nem csak ránézésre erősebb
Konkrétan 2 nap után defektet kaptam Xiaomival. Igaz, abban kevesebb volt az előírt nyomásnál.
Rugózás állítási lehetőség nincs alapjáraton, de hallottam valami hardcore moddingról, majd rákérdezek attól aki mondta, mert egy szót nem értettem belőle. A fék viszont gyilkos, nagyon erős.A hátsó hajtás ne zavarjon, 2 nap és 3 zakó után megszokod
A kormány/irányíthatóság nagyon jó, mondjuk kicsit lehetne magasabb, ez tesztekben általában elhangzik kritikaként. Más kérdés, hogy utólag lehet rajta segíteni.
-
hito
nagyúr
Üdv! Néhány napja használom, nekem nagyon bejött.
Hátrányok:
- nincs BT, így okostelefonnal sem lehet párosítani
- nincs tempomatEgyeseknek hátrány lehet:
- kemény rugózás (nekem inkább előny)
- 23,5kg
- hátsókerék meghajtás (meg kell szokni)Előnyök:
- nagytestű rollerek között könnyűnek számít
- végsebesség, hatótáv korrekt
- igényes anyaghasználat, összeszerelés (Xiaomihoz képest)
- terepen elég jól muzsikálEzeket írom úgy, hogy sok összehasonlítási alapom nincs. Xiaomit váltott, ahhoz képest egyértelműen szint lépés, sőt inkább ugrás.
eFeMeR74: akkor ezzel sincs gond
-
hito
nagyúr
válasz
mézespálinka #9527 üzenetére
Persze, az újak már az upgrade-elt kormányoszloppal jönnek, a régieknek pedig gariban cserélik.
-
hito
nagyúr
válasz
mézespálinka #9525 üzenetére
Hogyhogy erre a G2 változatra? Én most a G2 Pro-ról írtam
Ennek nem tudom hogy hány változata van.
-
hito
nagyúr
válasz
mézespálinka #9523 üzenetére
Kormányoszlop hegesztés repedéséről tudok, amit garanciában cserélt a gyártó. Az enyémben már cserélve van. Nem jó rugózás az nagyon szubjektív. Számomra ez a tökéletes. Ha ettől puhább lenne, nem tetszene. Feszes, sportos érzést nyújtó rugózása van, ami tény, hogy van akit (Citroen tulajok hátrányban
) esetleg zavarhat. Ki kell próbálni, hogy neked mennyire jön be, nekem nagyon.
-
hito
nagyúr
válasz
mézespálinka #9517 üzenetére
Én használtan vettem. De van egy srác, FB marketplace-en hirdet. Rakat rollere van, köztük 269ért G2 Pro is
-
hito
nagyúr
válasz
mézespálinka #9514 üzenetére
Kugoo G2 Pro? Én tegnap óta használom, egy álom
Xiaomi M365 Pro-t váltott. Egész más kávéház és az ára sem vészes. Persze nem is 15kg önsúly kategória, 23kg. Mondjuk nyilván nem a hátán cipeli az ember, 1-2 rövid szitu erejéig (vonatra felcuccolás, vagy pár emelet) meg ássa el magát az ember, ha nem birkózik meg ilyen súllyal.
Csak ajánlani tudom!
-
hito
nagyúr
válasz
JoeCockBill #9495 üzenetére
Igen, ezeket mind említik az egyik youtube mélytesztben + a kemény felfüggesztést. Ez sem hibátlan sajnos. Számomra a kormány beakasztó hiánya talán a legfájóbb ezek közül.
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9489 üzenetére
Hát, nem bírtam magammal, beszéltem a tulajjal. Úgy néz ki lesz egy G2 Pro-m
Mondjuk vonatra nem tudom hogy fogom feldobni a maga 23kg-jával, mert néha kommunista fecske jön új zónázó helyett, de csak felteszem valahogy.
Meg se kellett kérdeznem a tulajt a kormányoszlop problémáról. Ő maga mondta, hogy garanciában cserélve lett, mert elkezdett megrepedni.Baromi kíváncsi vagyok rá. Ha nem jön be, gondolom eladható.
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9484 üzenetére
Nem tudok elképzelni olyan helyzetet (maximum jó minőségű sík terepen teszt erejéig), amikor kimaxolnám a sebességet. M365 Pro-n már a gyári 25km/h-nál is halálfélelmem van
Azonos sebesség mellett viszont az M365-höz képest életbiztosításnak tűnik ez a gép és most ez a fő szempont.
Viszont ami kicsit elbizonytalanít az pont a Te eseted a márkával. De gondolom márkán belül is nagyon nagy különbségek vannak a különböző típusokon belül. Ezzel nyugtatom magam.
Egyébként szerint rossz hsz-t linkeltél, nem?
-
hito
nagyúr
Jól hangzik
De úgy tűnik, lélekben már máshol vagyok
Kugoo G2 Pro-t és G1-et nézegetem. G2 Pro-ról valakinek tapasztalat, vélemény? Ez már nagyon nem a 16kg körüli kategória, de teljesen levett a lábamról
Újonnan drága, 1 használtat találtam 1300km-rel 240-ért, de az egy kicsit szerintem el van varázsolva. Reális ára max 200eFt.
-
-
hito
nagyúr
Na srácok, nagy dilemma előtt állok! Az M365 Pro rollimat szerettem volna feltuningolni és biztonságossá tenni (Monorim első lengéscsillapító, Monorim X-Lock + adapter, Esparts hátsó lengéscsillapító). Kiszámoltam, hogyha 120eFt ebben a roller, akkor kb. 190-195eFt-nál vagyok. Ezzel ugye kimaxoltam a Pro-t, kényelmes és biztonságos.
Viszont:
- most jöttem rá, hogy beakasztani nem igazán fogom tudni a csengőt a hátsó sárvédőbe, mert ugye hátrébb kerül a pöcök a sárvédőn. Ez most nagyon szíven ütött.
- nehezebb lesz, nem is kicsivel
- az összecsukás lényegesen bonyolultabb az X-Lock miattÍgy hát arra gondoltam, hogyha van alternatívája az M365 Pro-nak az alábbi feltételekkel, akkor nem kínlódom, lecserélem:
- minimum első lengéscsillapító
- high-end minőség, nekem ne törjön le menet közben a kormányoszlop!
- max 16kg (kb. ennyi lenne szerintem a kiegészítőkkel az M365 Pro)
- 40km körüli hatótáv
- min. 25km/h végsebesség
- max 200eFt
- használt sem probléma, tehát lehet drágább az új ára, ha használtan hozzáférhető típusról van szó -
hito
nagyúr
M365 Pro kormányoszlop picit lötyögött, hát gondoltam meghúzom a csavarokat. Jobb is lett a dolog, viszont most sokkal jobban nyikorog. Van erre valami megoldás? Túlhúztam, vagy mi a problémája? Nagyon szeretném elkerülni, hogy a kormányoszlop menet közben anyagfáradjon.
Mire kell odafigyelni? Mik az árulkodó, figyelmeztető jelek?
Idővel majd veszek hozzá X-Lockot, de most első-hátsó lengéscsillapító volt soron, gondolom azért ez is levesz majd a kritikus alkatrészek/pontok terheléséből.
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9421 üzenetére
Ebben a konkrét esetben nem ezzel volt a gond. Az engem sem zavar, ha pálcikának vagy pufinak neveznek ebben a kontextusban. Itt az ember volt idézőjelben és nem csodálom, hogy ez kiverte a biztosítékot 1-2 "embernél".
Az embernek van egy másodlagos jelentése is a homo sapiensen kívül, így ez nagyon durva sértéssé tud ám válni. Ettől érezte magát megfosztva a kolléga, joggal. Nagyon félresikerült "vicc", ebben a formában tahó és bántó. A pálcikával vagy pufival (nekem személy szerint) semmi gond adott szövegkörnyezetben, de az embert ne tegyük már idézőjelbe, mert annak vajmi köze van a testsúlyhoz, etnikai hovatartozáshoz, stb.
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9361 üzenetére
Most azért nyeltem egy nagyot. Pont a #9340-ben említettem meg egy ránézésre fos villahegesztést és utána meg is rendeltem
Ha megjön, tolok fel 1-2 közelit véleményezésre.
A Kugoo meg megy a **csába, hogy ennyi eset után nem hívja vissza a rollereit és erősít rá arra a gyenge varratra.
-
hito
nagyúr
válasz
Skynet258 #9339 üzenetére
Nekem se szimpi, viszont az ára elég meggyőző
Konkrétan a teleszkóp hüvelyéhez csatlakozó kerék csavarokat tartó kis fül hegesztés tűnik nekem a gyenge pontnak. Valószínűleg picit többért a Monorim lesz. Főleg úgy, hogy a másik Kínából jön és arra még rádobnak 30%-ot a vámon. Úgy meg már nagyon kis különbség van a kettő között.
-
hito
nagyúr
És akkor még itt van ugyanennek a gyártónak az első teleszkópos villája 47$-ért
Erről mi a vélemény? Vagy picit többért (Spanyolországból 86$-ért) inkább a Monorim V3?
-
hito
nagyúr
válasz
Skynet258 #9333 üzenetére
Szerintem én is megrendelem
Első-hátsó telével azért gondolom jóval kisebb esélyem lesz defektre, ugye?
Sőt, akkor már lehet, hogy tömörre váltok, bár annak az úttartása sem az igazi a ballonoshoz képest. Kevésbé dönthető a roller. Olyan, mintha ki akarnak csúszni az ember alól a legkisebb bedöntésre is.
-
hito
nagyúr
Szerintetek hátulra ez a megoldás mennyire hatékony? Elég jó árban van (kevesebb, mint fele a Monorim hátsó megoldásának), de ha nem sokat ér, vagy nem elég biztonságos, inkább kihagynám. Illetve az is érdekes lehet, hogy mennyivel lesz hosszabb tőle a roller. Fecskén már így is kilóg az ülés alól a közlekedőfolyosóra
-
hito
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Duna kerékpár szerviz lesz belőle holnap. Lesz vagy 13eFt külső-belsővel együtt és ki tudja meddig nem kapok megint defektet.
-
hito
nagyúr
Bocs, biztos volt már róla szó 1000x, de tudnátok ajánlani a 13. vagy a 17. kerület környékén első defekt (Xiaomi M365 Pro) javításra szervizt? Jó lenne, ha nem 1 hét alatt lenne meg. Illetve mennyibe fog ez fájni? Köszönöm!
-
hito
nagyúr
válasz
Skynet258 #9151 üzenetére
Köszi a tippet, akkor nem is agyalok rajta tovább.
DigitXT: ahhoz képest, hogy 18eFt árról hallottam a felszereléssel kapcsolatban, nem tűnt soknak a 10eFt. Van amit nem órabérben mérnek, ha munkadíjról van szó, ezért nincs értelme órabérre váltani. Fodrász pl. 10 perc alatt letolja a hajad 3-4eFt-ért. Akkor annak meg 20eFt-os órabére van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest