Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi m365 rollerrel közlekedek én is.
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃