Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi m365 rollerrel közlekedek én is.
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Metal topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddigi tapasztalataim nagyon jók. Kb 84kg vagyok így a hatótáv nekem 22-24km 80%-ban ECO módban. Bőven elég az ECO mód ilyenkor kb 18km/h a végsebesség. Kényelmes nem ráz mint a sima műanyag kerekes rollerek. Én vettem a belső gumiba ezt slime nevű defektmentesítő cuccot a biztonságkedvért. A kormány lötyögést pedig simán ki lehet venni belőle csak be kell állítani a 2db csavarral. Eddig 100km mentem vele kb egy hét alatt. Ha tudtok szerezni és ilyet akartok én ajánlom. 🙃🙂 a töltőjét meg simán tudod vinni magaddal mert olyan mint egy laptop töltő. 5,5 óra 0-100% töltés. Világítás is van rajta és tök jó az is, tempomat is van. 😃