Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, Pesten egyre több rollerest látok, és nekem is nagyon megtetszett ez a fajta közlekedés, gyorsabb is mint a gyaloglás.
Átolvastam a fórum frissebb bejegyzéseit és látom, hogy a TOWN 9 Easy Fold -ot szoktátok ajánlani, nekem is nagyon bejön, még nem próbáltam de így képekről/videókról. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 30ezres és a 40ezres között ugyebár csak 10ezer a különbség (7XL vs 9EF). Látom a drágábbon van kézzel aktiválható fék, könnyebb összecsukni, helyes kis csengő is van rajta. Szóval strapabíróságba lehet különbség közte? A drágább később megy tönkre?
Sulihoz ingázok, háztól 3km a vasútállomás, leszállok hév, és onnan suli 950m. Karácsonyig csak marad készlet és ha sikerül is kipróbálnom és meg is tetszik akkor szerintem én is ezzel fogom hasítani a járdákat/utakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest