Hirdetés
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, Pesten egyre több rollerest látok, és nekem is nagyon megtetszett ez a fajta közlekedés, gyorsabb is mint a gyaloglás.
Átolvastam a fórum frissebb bejegyzéseit és látom, hogy a TOWN 9 Easy Fold -ot szoktátok ajánlani, nekem is nagyon bejön, még nem próbáltam de így képekről/videókról. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 30ezres és a 40ezres között ugyebár csak 10ezer a különbség (7XL vs 9EF). Látom a drágábbon van kézzel aktiválható fék, könnyebb összecsukni, helyes kis csengő is van rajta. Szóval strapabíróságba lehet különbség közte? A drágább később megy tönkre?
Sulihoz ingázok, háztól 3km a vasútállomás, leszállok hév, és onnan suli 950m. Karácsonyig csak marad készlet és ha sikerül is kipróbálnom és meg is tetszik akkor szerintem én is ezzel fogom hasítani a járdákat/utakat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Starlink
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Átolvastam a fórum frissebb bejegyzéseit és látom, hogy a TOWN 9 Easy Fold -ot szoktátok ajánlani, nekem is nagyon bejön, még nem próbáltam de így képekről/videókról. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 30ezres és a 40ezres között ugyebár csak 10ezer a különbség (7XL vs 9EF). Látom a drágábbon van kézzel aktiválható fék, könnyebb összecsukni, helyes kis csengő is van rajta. Szóval strapabíróságba lehet különbség közte? A drágább később megy tönkre?
Sulihoz ingázok, háztól 3km a vasútállomás, leszállok hév, és onnan suli 950m. Karácsonyig csak marad készlet és ha sikerül is kipróbálnom és meg is tetszik akkor szerintem én is ezzel fogom hasítani a járdákat/utakat.