- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
#40835072 #11885 üzenetére
3 fájlt kell patchelni a témaváltoztatáshoz, Laccoss linkelt régebben egy oldalt, amivel tökéletesen működik. keress rá. Laccoss hozzászólásai, és patch címszó. Utána letöltesz témát (deviantart.com), berakod a Windows\ Resources\ Themes mappába, a témafájl pedig a mappa mellé. Ezután megjelenik a Személyre szabás menüpontban, ha nyomsz egy jobbgombot az asztalon, és működik.
A többi cucc Rainmeter minden, sokadszor is mondom, deviantart.com, customize.org, itt keresgélj, a módját pedig már én is leírtam neked, és kb. 3000 hsz szól erről
Hajrá.Play!: nekem az előző jobban tetszett, középre össze vannak sűrítve a dolgok,és a StickyPic szvsz elég hogymondjamszépen.. gyér. de persze ha neked így tetszik amblokk az egész, akkor jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest