- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
-
-igu-
addikt
válasz Attici #25288 üzenetére
a fizikai méretek stimmelnek, szóval ha messziről nézem, hunyorogva, akkor kompatibilis
ipad air tokkal jártam ugyanígy, passzentos volt rendesen, csak a kamera kivágása volt odébb fél centivelA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Degeczi
nagyúr
válasz Attici #25334 üzenetére
Csak kérdés, hol legyen a mágnesek pontos helye (gondolom az Oasis is már két reed érzékelőt használ ébresztéshez, mert míg a PW2 csak egyet használt, a PW4 is már kettőt és máshol, valszeg azért, h ritkábban forduljon elő téves ébredés, ha csak a tok fedele mozdult el picit a táskában)
-
Louro
őstag
válasz Attici #25340 üzenetére
Köszönöm szépen. Végül Oasis be lett rendelve Nekem amúgy a Kindle 4 se rossz, de szótárazni a D paddal lehetetlen Ha be fog jönni, az a baj, hogy az itthon lévő 3 Kindle akkor felkerül az apróra, mert biztos kell még egy.
Calibre-t én is próbáltam, de nekem nyűg abból a szempontból, hogy ha jól emlékszem Kollekciókat is valami külön plugin telepítése után lehetett és írtózatosan sokat bajlódtam vele. Azon túl tudtam volna lendülni, hogy az eszközön hogyan tárolja, de amikor új gépet kaptam, Calibre-t nem mentettem le, így mindent lehetett újra kezdeni. A Duokan meg olyan, hogy ahogy felmented az eszköz Documents mappájába, úgy jeleníti meg. Almappákat is kezelve.
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Öregszem
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest