- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bada Bing
tag
válasz
snowdog #1527 üzenetére
Odaírtam pontosan mire gondolok: pixel / hossz --> hosszegységre eső pixelek száma. Másként: mennyire kicsik az egyes pixelek.
Mindennek az volt a lényege, hogy ha átméretezed monitoron 800x600-ra a képet, akkor még egy sokkal nagyobb képet látsz, mint amekkora a Kindle kijelzője. Én annak idején sokat kísérletezgettem így, hogy mi olvasható a Kindle-ön, meg mi nem az, de sajnos azzal szembesültem, hogy ami még tűrhetően fest a monitoron 800x600-ban, azt Kindle-ön már lehet, hogy baromi kellemetlen olvasni az icipici méret miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged