- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Jelenleg egy xiaomi redmi note2 telót "hajtok". A kèrdèsem az volna, hogy lehetősègem lenne egy leagoo M8 telora lecserèlni. Szerintetek megèrnè a csere? Vissza vagy előrelèpès lenne? Pro/kontra? Válaszokat köszi
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Htc e9+ból lètezik replika? Mert kinèztem egy ilyen telot ès valahol azt olvastam, hogy van ès szeretnèm tudni, hogy igaz-e?
-
fantasy29
csendes tag
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz fantasy29 #4527 üzenetére
Az frankó.
Azt hittem bent a sim-kártya.
Ebben az összefoglalóban találsz megoldást IMEI helyrehozáshoz. [link] a Hungobongo féle a leg egyszerűbb , de az csak az első factory resetig fog élni.
Nem tudom , hogy a Maui féle itt menne-e.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
nagyúr
válasz fantasy29 #4524 üzenetére
Aztamindenit! Hát ez szép volt! Csak gratulálni tudok! Szerintem óriás mázli, no és persze egy jó adag kitartás is kell az ilyen sikerhez.A tárcsázót mindenképp nyisd meg, és a *#06# kóddal kérd le az imei számot (persze ne oszd meg nyilvánosan!).
Ha van, és nem gyanúsan 100000000111 jellegű, akkor lehet, hogy hasznlható is lesz a telefon telefonálásra.@(#4526) WOT-H-A-C
Még mindíg 6572
Lehet, hogy azt a legkönnyebb úgy módosítani, hogy ráhúzható legyen egy samu GUI.
De igazából a "pffffff...." kategória (volt akkor is, ma meg már...)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz cappa72 #4530 üzenetére
Elég régóta csinálják, úgyhogy betonsatabil alapok vannak hozzá!
Egy kis "fanfiction", ha megengeditek...
Jack Woo , Suzy Lee..
" Te Suzy, megjött az új galaxy csúcs modell. Össze kéne dobni valami jó kis klónt belőle és 120 dodó környékén elpasszolni. De nem tudom mit tegyünk bele. "
Suzy: Nem tudom Jack, de még mindíg van abból a régi MTK lapkából, amit bele szoktunk rakni ezekbe. Van belőle elég a következő pár évre. Szerintem most is jó lesz.
Jack: Nem lesz az kevés manapság? 6572, RAM 512. Nem túl acélos a mai trendeket figyelembe véve.
Suzy: Jó lesz az Jack, Antutu ki fogja írni , hogy Exynos van benne és a magyarok sosem jönnek rá a turpisságra!
Szerk:
Na, jó nem aludtam műszak után, inkább pihennem kéne![ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Zeki
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #4531 üzenetére
Tele a facebookos hirdetések ilyen klón szarokkal. Szopassák csak magukat! Megérdemlik!
37-ért ott a Xiaomi 4A, ami f@sza telefon, nem átverésre és vastag lehúzásra épít, mint egy politikus. -
galaxys80
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy Samsung klón telefont. Tulajdonképpen amire vette arra tökéletes is lenne. Kivéve, hogy valami 200 mb a belső memóriája így egyetlen alkalmazást sem tud letölteni vagy frissíteni, mert kevés a tárhely. SD kártyát tett bele, de a menüben nem engedi áthelyezni az alkalmazásokat.
Van esetleg valamilyen megoldás rá? -
nagyúr
válasz galaxys80 #4538 üzenetére
SD kártyát tett bele, de a menüben nem engedi áthelyezni az alkalmazásokat.
Van esetleg valamilyen megoldás rá?
Sajna ez sok dologtól függ.
Droid verziótól, platformtól, ésatöbbi. Ilyenkor teljesen fel kell térképezni a "lehetőségek" tárházát. Első, hogy tudjuk: mivel állunk szembe: lásd összefoglaló.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
galaxys80
veterán
válasz cappa72 #4539 üzenetére
No ide került hozzám egy az S7 klón rettenet.
Elvileg 6.0.1-es droid van rajta. Valamilyen MTK procis.
A menü szerint 32 gb a belső tárhely, de a win intézőn keresztül látszik, hogy kőkemény 17 mb.
Erre így konkrétan egyetlen app sem megy fel. Be van állítva, hogy alapértelmezetten az SD legyen a tárhely.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz galaxys80 #4540 üzenetére
Igazából parancssoros kimenetek modndáj meg a valót.
df
cat /proc/partitions
cat /proc/meminfo
freecat /proc/dumchar_info
ha a dumchar nincs, akkor acat /proc/partinfo
megmutatja a belső flash memódiatérképet.Egyébként jellemző a klónokra ez a megoldás, hogy a fent lévő oprendszer és az alap data partíció is full tele van.
Ilyenkor nem sok lehetséges megoldás van, kizárólag az, hogy a data-ról a felesleges appokat törölni, majd link2sd-vel ad sd kártya ext2-es partíciójára linkelni a dolgokat.
Ez mondjuk működött még 4.x.x droid esetén, nem tudom, hogy 5.x 6.x esetén működő megoldás lehet-e (az 5.x droidtól kezdtek sokféle megszorítást csinálni, onnan meg már engen nem nagyon érdekel...).
Az is egy fontos kérdés, hogy itt van-e, létezik-e zárt bootloader. Mert az még csavarhat az egészen egy qrvanagyot... (régen nem is nagyon találkoztunk olyan MTK-s eszközzel, aminél zárt volt a bootloader; persze a Sony csinált olyat...)
Szóval csak óvatosan a rendszerbe piszkálással.
Mielőtt bármit csinálnál, ments! (összefoglaló, sokféle mentési módszer van)@(#4541) tihibaby
Igazad van, de még mindig presztizs egy samu s7 kinézetű cuccot fogni.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
galaxys80
veterán
válasz tihibaby #4541 üzenetére
Ezt ne tőlem kérdezd. Én egyetlen forintot sem adnék érte.
Szerintem megmondom neki, hogy röptesse meg a 10.-ről aztán vegyen valami normális telefont.
Mondjuk azt sem értem, hogy mit gondolt a gyártó ezzel a 17 mb szabad belső tárhellyel.
Oké, hogy klón meg minden, de legalább egy 200-250 mb-ot hagyott volna, hogy aztán át lehessen mozgatni az SD kártyára.
Ez így tulajdonképpen egy nagyképernyős butateló.(#4542) cappa72
Köszönöm, de ennyit nekem nem ér az egész. Már az androidos romolásból is kiestem, nem hogy ilyen mélységekbe belemenjek, ráadásul látni sem lehet előre, hogy működik-e.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz galaxys80 #4543 üzenetére
Ez így tulajdonképpen egy nagyképernyős butateló.
De jól lehet vele villogni - már ha jól néz ki egyáltalán.
Bizony elég izzasztó tud lenni egy klón... és még annyit sem merek mondani, hogy csinálj egy factory resetet, mert oylan is előfordult már ilyen esetben, hogy teljesen megváltozott a kinézete az egész telefonnak; mármint szoftveres értelemben.
Azt esetleg még megnézheted, hogy milyen appot enged törölni, hátha sikerül felszabadítani a data-n párszáz megát.
És akkor talán már van esély a javulásra.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz galaxys80 #4545 üzenetére
Az viszont nem segít a data partíción, mert ha a system-en van, akkor csak a system-en szabadítasz fel helyet.
Az is igaz, hogy akkor a data-ról le lehet szedni pár appot, vagy át lehet helyezni. tehát azért a megoldás felé vezet az út.A kingoroot-ot nem nagyon javaslom, általában kapsz még plusz "ajándékot" (felesleges reklámappok) is mellé.
Csak hát még az is kérdéses, hogy van-e annyi szabad hely a system-en, hogy elférjen a root bináris... lásd itt. És az még egy jó régi klón volt, aminél nem kellett törődni a SeLinux-szal.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Sinu
senior tag
Üdvözlök mindenkit!
Van nálam egy Xiaomi MI3W, jelenleg 4.3 JLS36C az android verziószáma, MIUI-JXCCNAI12.0.
Legalábbis azt hittem egészen addig míg a MI-3 topic lakói ki nem derítették, hogy ez bizony egy klón telefon.
A telefon elég lassúcska, illetve tele van kéretlen reklámokkal.
A többiek kérésére készítettem képeket (bocsánat a minőség maitt), ezeket itt, itt és itt találjátok.
Szerintetek menthető a készülék? Lehet belőle még valami használhatót faragni?[ Szerkesztve ]
No Future
-
icebolt93
csendes tag
Sziasztok!
iLike X5 METAL 5 LTE telefont szeretnék venni. Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapsaztalatok ezzel a márkával? Ez gondolom, valami noname kínai lehet. Érdemes-e ilyet venni? Sajnos jobb híján most ez lenne. LG K8-at szerettem volna, de anyagi okok miatt nem lehet.
(Samsung Galaxy Pocket Neo telefonomat cserélném, ami kb. semmire nem elég, mert egy magos proci van benne (az is 850 Mhz-es))
ui: A telefon rendes nagyáruházban lenne véve, ezért nem lehet átverés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest