- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relaxmpv
csendes tag
Én is kíváncsi voltam rá, hogy milyen ennyiért, a felső kép közepén lévő, világos számlapos típust megrendeltem. Megérkezett a héten.
Megéri az árát, akinek tetszik ez a dizájn. Olyan, mint a fotókon, nem becsapás. Öntött tok ellenére még szálcsiszolást is próbáltak a oldalára tenni. A számlap struktúrája, az indexek és a mutatók is rendben vannak, a szíj és a csat meglepően jó minőségű és nagyon kényelmes. Vékony csuklónál azért lehet gond. 17,5cm-es csuklómnál az első lyuk a jó, tehát csak bővíteni tudnám.
Nem tudom, milyen gyártmány az automata szerkezet, de nem mp. stoppos, viszont állítás nélkül is napi 10s-on belül jár.
Az óra könnyű, a tok mérete viszont 45/15mm, igen vastag, de olyan a mérete, mint amiről másolták. Ezt vegye figyelembe, akinek ez fontos. Az üveg domború és nagyítós. Lünetta forgatható, recézése is rendben.Összességében elégedett vagyok vele, ár-értékben teljesen megfelelő, ennyiért szíjat kapni. A fekete tokosoktól azért óvakodnék, mert kopásra biztosan hajlamosak, ebben a kategóriában még nincs PVD bevonat. A koronák ezeknél nem is feketék. Ajánlom annak, akinek tetszik a Seamaster Planet Ocean dizájnja, ennyit bőven megér, nem fog csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NAVEE N65 roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest