Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pulutodurumo

    őstag

    válasz Donki Hóte #22212 üzenetére

    De ha nem egységes az órák minősége, és csak a parnis.org árul acél totkos órát, az ebayes mind ötvözet - mert ez van a táblázatban - akkor hogy kaphatok én acél tokos órát ebayről? Az is benne van a táblázatban, hogy az ebayes szerkezetek nincsenek olajozva. Az is kamu. Ez egy legenda, nyilván voltak / vannak olyan szerkezetek amit péntek délután raktak össze. De a Watch Repair Channelt futtató órás csóka is vett SeaGull szerkezetet, megnézte, és volt benne kenés.

    Hogy fix áron a jobbakat adják el, az valószínű. Az öt Parnisból amim van, egy tényleg nem tökéletes, apró esztétikai hibája van, de tökéletesen működik.

    Az meg hogy valami hibás, előfordul. Márkás termékeknél is. Hogy az adott ebayes eladó hogyan intézi a garanciát, ahhoz a gyártónak - legyen az a Parnis, a Sony, vagy bárki - mégis mi köze van?

    A parnis.org összegyűjtött pár tévhitet, meg random dolgot, hogy náluk vásárolj. Ennyi. Azért érheti meg mégis innen venni, mert két év garanciát ígérnek. De az a táblázat, tényleg egy marhaság.

    "Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

Új hozzászólás Aktív témák