- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Elolvastam a topicot, is kikapcsoltam a safe and compressed downloads-ot, és most megoldódni látszik a probléma
-
_Gudella
senior tag
válasz
_Gudella #212 üzenetére
Tényleg nem voltam valami információdús...
szóval:
kliens: DC++ 0.306
FS: nálam FAT32, a túloldalon nem tudom....
170 MB szabad ram, swap használat 110 mb a 380-ból.
Én aktív módban vagyok, akiknél volt a probléma azok közül az egyik passzív, a másikra nem emlékszem...
ja, és nekem reconnect után is megakadt ugyanott. Volt a kb 20 elakadás után végül lejött, de volt ami nem. -
_Gudella
senior tag
Hali
Van egy ''kis'' problémám:
ma több felhasználótol is (akiktől egyébként zavartalanul szoktam tölteni) megy a letöltés, és egy bizonyos ponton megáll (és általában 90% fölött). Egy idő után megszakítja, majd újracsatlakozik, és kicsit visszábbról eljut ugyan addig a pontig, és ismét leáll. Csak az segít, ha az adott file-t kiszedem a download listából, de ma kb minden második file-al ezt csinálja. Viszont az adott pontig király sebességel megy, és könnyen kapcsolódik a felhasználókhoz.
Tapasztalt már más is ilyet?
bocs, ha már volt róla szó, de már túl álmos vagyok végigolvasni, majd holnap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest