Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az adott Duna szakaszra érvényes területivel lehet, nem kell külön semmi. Annak a szakaszjegynek a pontos határait nem tudom, de szerintem a Szobi révtől egészen valahol Szentendréig érhet vagy még tovább. Majd a többiek megmondják. Bár kicsit égő, hogy nem tudom pontosan, mert tavaly és tavaly előtt is volt arra a szakaszra is területim.

-
Zoli bácsi
őstag
Nem csodálom ha nem találsz semmit, maga a márka sincs régóta a piacon, és az akcióból ítélve nem nagyon kapkodták el ezeket a botokat, nem sokan használhatják.

Nekem Oreel orsóim (Pelso, Next FS, Maximus) vannak, én maximálisan elégedett vagyok velük, ahogy a szintén DAM égisze alatti Eurostar-Silstar termékekkel is.
Szerintem ennyi pénzért nyugodtan meg lehet venni, nem hinném hogy csalódni fogsz. Így leírás alapján egy feszes, távdobó és folyóvízi botnak gondolnám.
-
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
Most egy Okumával pergetek előtte Shimano volt csak eljárt felette az idő 1csapágyas jó régi kiadás volt, amikor lecseréletem szintén shimanot akartam 10k-ért árulták az aktuális low end kategóriát 4 csapággyal, de nagyon lötyögösnek tünt...
Ez az Okuma 20k-s kategória csak az egyik boltban 50%-os akcióban volt és 10k-s lett
Okuma Epix ERS30 8csapágy, teflonbevonat stb... szép és jó de nem szerettem meg, visszahúz a szivem a shimano felé... vélemény erről : [link] ? -
-
Scream007
őstag
1. a dam, 2. a spro

a spro lenne az első mert olcsóbb a damnál de minőségben nincs annyira ott.
Amugy nekem még van silstar és eurostar orsóm.
a silstar 2 csapos 10 éves és még megy és a fékje jobb mint a mai orsóknak ujonnan
jó kicsit kerreg de ezt be tudom annak hogy én házilag szétszedtem 3x olyan ''generálozás''ra, lehet ez a volt a baj..
A 7 csapos Byron hát nem is tom, szép arany a dobja meg fut mint isten fékje is jó, szal gyakorlatilag jó de mégse hazsnálóm, el si fogom adni talán
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Okuma Epix ERS30 8csapágy, teflonbevonat stb... szép és jó de nem szerettem meg, visszahúz a szivem a shimano felé... vélemény erről :

Steady74