Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A felszerelés összhangja a kiindulópont vsz. Ezen belül van egy tól-ig határ egy minimum, és egy ésszerű maximum amit persze extrém dolgok még felülírhatnak.
Van ez a Dancsosi Miklós féle dunai süllős wobblerezés, Jadabo-nak videója nézd meg milyen erősségű zsinórt használ és milyen boton mennyire van túlbiztosítva. Ebből már láttam itt olyan emberről van szó aki már látott ezt +azt a dunai pergetésben pl.
El is kezdtem odafigyelni milyen videói is vannak még ennek az embernek.Bot zsinór összhang alap dolog, és nagyon más lehet az én 20-50 grammos régi szériás beastmasterem mint a te 5-21-es botod. Tól-ig határon belül mi az ésszerű még mi az extrém mi a finom ezek már nagyon sok mindentől függnek. Magától a horgásztól is hogyan képzeli el a pergetést.
Vsz az emberek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak süllőpergetésnél a zsinór finomságának. Ez is hosszú téma lehet.Mondjuk egy Gégény se hiszem egy átlag téli süllőzésre egy átlag víztározon 0,10-es fonottal állna ki. Sacc ha finomkodik akkor 0,12-0,15mm.
Megnéztem Gégények ezt a csukás videóját amit kolléga említ a 25 grammos bottal. Az bot nem 25 grammos hanem 10-40 grammos. Ránézésre olyan kemény 0,20mm körüli fonottal se jönne zavarba csak így messziről ránézve egy videóban. De a ráírt dobósúly egy dolog mert nagyon nagy különbségek vannak bot és bot között azonos dobósúlyban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El is kezdtem odafigyelni milyen videói is vannak még ennek az embernek.
Steady74