- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
trance-man
csendes tag
-
-
trance-man
csendes tag
Ma sikerült visszavinnem garba a kártyát, aszonták 5 munkanap múlva érdeklődjek :(, addig ''nyúzom'' a jó öreg s3-as 2mb-s pci-os kártyámat. Remélen tudnak vmit kezdeni vele, mer ha nem hibás a kártya 800+fát kell fizetenem :O, ehhez szóljatok hozzá.
-
trance-man
csendes tag
Már megin szaraxik ezzel a driverrel is, 1 hétig semmi hiba nem volt, mig le nem ültem CoD-zni ma, Runtime Error-al elszál a game, majd safe módban akar elindulni de semmi képet nem nyom a moncsira, más játékonál és 3DMark2003-ba meg rondák a szinek és szemetel, hétfőn viszem cserére, ez 100%, hogy a vga hardver hibája.
-
trance-man
csendes tag
nem ultra, 128mb-s
-
trance-man
csendes tag
Felrakatam az 52.16-os drivert így tesztelgettem: 6-7x lefuttatam (loop-oltam) a 3DMark2003-at plusz játszottam is és mintha jó lenne most, eddig nem volt hiba.
-
trance-man
csendes tag
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
Ja a másik, nekem eddig minden tutin ment semmi hibám nem volt a vga-val (3hónapig ment szépen), ez mostanség jelentkezett, sokáig az 56.64 drivert használtam de mivel jelentkezett a hiba felraktam a 61.77-t és uaz a hiba. De mondom még megpróbálom az 52.16-t beszerezni és felrakni.
-
trance-man
csendes tag
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
Még ezt megpróbálom thx.
Csináltam a gépen egy restartot most megint jó, kiváncsivagyok meddig, és igazából ez a gázos mi van ha nem tesztelik huzamosabb ideig a vga-t vagy nem jön elő a hiba, nem tom :(. -
trance-man
csendes tag
Szerintetek most tényleg beszarik a VGA-m, mert így játszani lehetetlen?
Holnap vagy holnapután viszem vissza, remélem tudnak vmit kezdeni vele, annak ellnére, hogy 3 hónapra rá szarik be. -
trance-man
csendes tag
Leültem játszani má megint csinálja pedig csak most kezdtem el :O, mostanra melegedhetett be vagy nem tom kb 4-5 órája megy ma a gépem folyamatosan (eddig csak neteztem), nem értem.
[Szerkesztve] -
trance-man
csendes tag
Nem Kékhal :).
De ezt a kártyát is cseréltem már ráfizetéssel. Az egész ott kezdődött hogy vettem egy inno3D gef3 ti200-at és 2 hét után beszart de úgy , hogy nem adott a kártya signál jelet a moncsimnak, bevittem a szervízbe ott megnézték rögtön, uaz volt a hiba amit ''diagnosztizáltam'' aszondja a gyerek levásárolhatom de uolyat már nem kapok mer kifogytak, mit vegyek? hát vettem inno3D fx5600-ot (gef4 ti4200 nem volt, az ati radeon 9600 meg 30k felett volt annyi pénzem nem volt :( )
Jól is műküdött tegnap elöttig... most meg :F. Szal a szervízbe korrektek voltak egyből bevizsgálták és cserélték is vártam rá kb. 30-45 percet. -
trance-man
csendes tag
aida32, sisoft sandra semmi rendellenességet nem mutat a vga-ról
-
trance-man
csendes tag
A szerintem hibás kondit(kat) meg hiába mutogatom a szervizesnek, mi?
-
trance-man
csendes tag
Nem tudom, nyitott a házam.
Az elöző print screeneket azelött csináltam mielött kiszedtem a kártyát lefotózni.
Most megint jó: [L]http://kep.tar.hu/trance-man/images/pic6176472.jpg[/L]
Ja és az a kondi amiről láccik a képen, hogy jön le rólla a műanyag, a többihez képest kissé mozog is.
[Szerkesztve] -
trance-man
csendes tag
Bocs, a vga-ról nem tudtam jobb képet csinálni, de szerintem jól látható a felső kondin mintha kezdene rólla leolvadni a műanyagfólia, amikor vettem akkor még tuti, hogy nem ilyen volt.
-
trance-man
csendes tag
Szerintetek milyen hiba lehet az, hogy egy idő után 3d-s játékok szétcsúszott, szemetelt képpel töltődnek be, vmint a 3DMark2003 is így jelenik meg, már felraktam a legújabb nvidia drivert és a legújabb direct-x-et is szal ez nem lehet gond.
2 játékról csináltam print screen-t, hogy milyen szar :O:
HALO: [L]http://kep.tar.hu/trance-man/images/pic6175908.jpg[/L]
Splinter Cell P.T.: [L]http://kep.tar.hu/trance-man/images/pic6175909.jpg[/L]
A kártya egy inno3D geforce FX5600-as, 3 hónapja vettem és most kezdett el ilyeneket csinálni a napokba :(. A baj az hogy nem mindig csinálja ezt a kari, így ha visszaviszem gariba kiröhögnek, lehet hogy nem fog jelentkezni a hiba, inkább akkor csinálja, ha már a gép kellően ''bemelegedett''.
Ja a kártyát kicsit jobban szemügyre vettem, csináltam rólla 1 képet és 2db kondi egy kicsit gyanus nekem (piros karika a képen), különösen az egyik ami jól látható a képen (felső), mintha kezdene rólla lejönni a műanyag burkolat [L]http://kep.tar.hu/trance-man/images/pic6175885.jpg[/L] .
A kártyát sose járattam nagyobb órajelen, fogalmam sincs miért csinálja ezt 3 hónap után, a boltba ahol vettem egyébként 2 év gart adtak rá.
Vagy lehet hogy nem is vga hiba? Szerintetek mi lehet a hiba? plz help
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest