Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiei555
aktív tag
Én közben befejeztem a keresést végül egy 5070ti lett Gigabyte Gaming oc sikerült újonnan 440k-volt... De eddig ez szuper, semmi hangja, (megvan minden ROP
) max 62 fok a gpu es a memória is, ventik 1000 fordulaton. Szerintem megtartom, hiába hallok jókat az 9070xt-ről meg olcsóbb is ugye...meglátjuk mi lesz idővel.
-
csuzda
aktív tag
Nem tudom már még egyszer szerkeszteni. A Red Devil 380k volt, a Sapphire Pure 345k. Volt talán szombaton szlovák alzán 373 ezerért Asus TUF, előtte pénteken pedig 368ezerért Taichi. Nem tudok egyszerűen dönteni
Amúgy most 720 euróért van Pulse 9070 (XT nélküli) [alza.SK link] és több más is drágábban. XT jelenleg nincs
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem egy embert találsz RTX topicban, akiknek törölték minden rendelésüket kérdés nélkül. Volt akinek úgy, hogy akkorra már csak 1 élő rendelése volt, a másikat, amit addig és azért tartott fenn, amíg a kívánt márka/típus nem volt rendelhető, már le volt mondva. A Support meg széttette a kezét, hogy így járt... 1 kártya/háztartás -> 0 kártya
-
pluhi
tag
Elküldtem ennek a Steven Sunnak is már. A 2400-as dolgot eddig nem is vettem észre, mert a közelében sem jártam még, de van az is.
30% rpm: https://youtube.com/shorts/pHerfwlNrBY?si=Ef3lreJEjde5nOTs
Around 2400 rpm it starts rattling: https://youtube.com/shorts/OH-Vmf8dcXc?si=_kzQ2D8QpBBZy8Fw -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest