- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
aurum
senior tag
/*
Hát azt gondolom te is tudod, hogy az aktív rendszerpartició betüjelét nem fogod tudni soha megváltoztatni
*/
hat meg jo hogy nem tudtam, ugyanis sikerult :) pqmagic... most jo minden, bootol stb.
/*
Én csak azon lepődtem meg, hogy írtad, három éve jól megy az XP, hoppá, szerintem az XP nincs is három éves!?
*/
lehet, azoata van n fenn amito kijott. a win98-at is egyszer raktam fel 98..99 korul es azota is azt hasznalom. illetve fel eve nem, mert kijott a DSO-hosz az xp meghajto.... sott a debianomat is 95 korul raktam fel es azota csak frissitem es masolom amikor koltozok nagyobb hdd-re.
en utalok instalani!
az infok birtokaban fel ora volt a particok atmeretezese, kb 3 ora a masoloas a maxtor progijaval, es fel nap mire rajottem hogy irjam at a volume-ket. ha tudtam volna mindent az elejen amit most, akkor kb 3 ora lett volna az attelepules. -
-
aurum
senior tag
azert akarom felcserelni, mert a 80g-s hdd-t ki akarom cserelni a sajat 20g-s hdd-mel. ujrainmstall kb 1 nap lenne es nem is sok kedvem van hozza. ezt az xp-t olyan 3 eve raktam fel es mar megszoktam :). bootolni azert nem bootol ,m ert nem oda mutat a bootloader ahol a ramasol xp kernele van igy nem tudja betolteni.
ameddig jutottam...
warezoltam egy pqm8-at csinaltam uj particiokat es atmereteztem a 80-ast 20-ra egy kulonon partira atraktam az atmeretezettet es a helyere bemasoltam a 20g-s hdd-rol a maxtor progijaval. tartott vagy 3 orat... hdd atdug, boot-ol, orul mit majom a farkanak... aztan behalas. pedig bitrol bitre ugyanaz van mindket hdd elso particiojan.
mar a hajamat tepem..... -
aurum
senior tag
van egy 20 es egy 80G hdd. mindketton van egy-egy xp a kettot meg kellene cserelni ugy hogy bootolhato legyen mindketto es ne legyen szukseg egy 3. hdd-re.
mivel/hogyan ezt lehet megtennii?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HP notebook topic
- Nintendo Switch 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest