- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
#33766912 #17 üzenetére
Mégis minden ezzel foglalkozó oldal/youtuber megméri...
S mi az eredmény? hogy szinte ugyanolyanok?
Persze, hogy megmérik, mert kell a sok cikk amire lehet kattingatni.
Kővel nem akartok megdobálni, mert egy új soc teljesítményéről be merészeltem rakni egy posztot
Szerintem senki sem dobált kővel, csak már sok embernek elege van az ilyen techportálokon egy termék megjelenése előtti rengeteg szivárogtatástól és találgatástól. Az emberek szívesebben olvasnának objektív híreket és teszteket, mert a közönség egy része valszeg tényekre kiváncsi bulvár helyett.
-
hapakj
őstag
válasz
#33766912 #15 üzenetére
Hát annyiban igaza van, hogy a Dimensity 9300 már piacon van és ez ennek az utódja. Erősen lehet feltételezni, s nem kell ahhoz szivárogatás, hogy attól valamivel jobb lesz.
Ritkán adnak ki a gyártók újabb chipsetet rosszabb teljesítménnyel.
Amúgy meg mire ez a bődületes teljesítmény? Semmi értelme. Sokáig naprakész és használható telefont, meg Apple-ön kívül senki nem képes építeni köréjük.
Amikor még teljesítményben abszolút rendben lévő Xiaomi telefonok már egy éve még biztonsági frissítést sem kapnak. Hát kúrva gáz
hát az A18 és A18 Pro között nem sok különbség van. Lényegében utóbbi kapott egy extra GPU core-t
-
doooo
veterán
válasz
#33766912 #12 üzenetére
Egy csúcs SoC-ben mindig van "kraft". Ezt mindenki eleve tudja, nem kellenek hozzá pletykák random, kínai, névtelen senkiktől.
Minden más bs.
Kínát meg Tajvant meg ne mosd össze. Ez egy tajvani cég tajvani SoC-je, amit Tajvanon terveznek és gyártanak. Semmi köze nincs hozzá Kínának.
Mellesleg az is nyilvánvaló, hogy GPU-ban jobb lesz, mint az A18, hisz már tavaly is az összes konkurens jobb volt ebben, mint az A17. És ugyanígy az is nyilvánvaló, hogy a Snapdragonnel szemben ellenben nem lesz előnye (és ha lesz Exynos idén, azzal szemben sem, tetemes semmiképp). Tavalyi SoC-hez hasonlítva meg kötelező jobbnak lennie mindenben, de ez is érvényes minden soron következő konkurensre is.
Vagyis semmivel nem lettünk előrébb. -
hapakj
őstag
válasz
#33766912 #12 üzenetére
Én is kiszaladnék a világból, ha M1-es MacBookot kéne használom munkára.
Hát nem munkára lett véve, hanem mindennapi feladatokra és szórakozásra. Arra kiváló. De egyébként a hobbi projekteim fordításától és XCode-tól sem jön zavarba.
M3 Pro Macbook Pro volt nálam munkára. Elképesztő milyen nehéz bármi zajt kifacsarni ezekből a gépekből.
Hát a Mediatek jót akar, nem a Malival próbál betörni a PC piacra, mert valószínűsítem összeroppan bármi desktop játéktól. Én azon is meglepődtem, hogy Snapdragon Elite X mennyire elvérzett gaming terén, de hallani egyébként hogy egyezkednek az nVidiával. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest