- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot zártam. Itt lehet folytatni:
-
marlenka
csendes tag
Sziasztok!
Készítettünk egy weblapot, amin a felhasználók véleményt mondhatnak termékekről, szolgáltatásokról, és szavazást is indíthatnak ezeken a kategóriákon belül. Még nincs kész teljesen az oldal, de szeretnénk a segítségeteket kérni a teszteléshez.
Azért vagyunk gondban, mert a férjem készítette az oldalt (ő nem beszél magyarul), és csak lefordítottam (én viszont nem értek a programozáshoz), ezért egyikünk sem tudja igazán tesztelni.
Valószínűleg sok hiba van még benne, ezért addig, amíg nem vagyunk biztosak abban, hogy minden megfelelően működik, nem szeretnénk nyilvánossá tenni az oldalt.A weblap címe: www.qcc.hu
Minden építő jellegű kritikát, ötleteket szívesen veszünk a remka @freemail.hu-ra
Előre is köszönöm!
Réka
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest