- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
Tibicsucsu #2130 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
Meggy, cseresznye, alma, szilva, füge
Ezeket használom. Diót ne használj, én az akácot se javaslom.Bbq csirkecomb
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Igazából bármilyen keményfa, vagy gyümölcsfa jó füstölni, ha ismersz asztalost, tőle is kérhetsz maradékot, ami nekik leeső anyag, az füstölni bőven jó és tuti száraz lesz.
-
pitiless
senior tag
válasz
Nekem egy 57 cm-es Weber MasterTouch van és azzal szoktam a pulled porkot készíteni. Az alapot (most kövezzetek meg, de nekünk a fűszerezés bejött) a SK-es receptből vettük, kreatív módosítássokkal ( [link] ). Megcsinálom a snake-t, beállítom a hőfokot, majd az első 3-4 óra után leveszem a húst, berakom erős alufóliába és megy vissza további 2-4 órára. Weber brikettet használok hozzá, illetve az első részre szoktam rátenni beáztatott Weber füstölő fát.
Csirkét meg nem nagyon szoktam csinálni, az majd most jön.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tibicsucsu #2127 üzenetére
deflektor: keress egy lakatost, nála valszeg lesz maradék anyag is, amiből meg fogja tudni csinálni. az anyaga lehet egy kerek pizzakő is, én egy pici, lidl-ben kapható füles vasserpenyőt használok, a füleiből kellett vágni, raktam az aljába sót.
pizza: nézd, ha te a 27-es rácsra rakott 25-ös pizzakövön (ha találsz ilyet) meg tudsz sütni egy 25-ös pizzát és nem csak 20-asat, akkor hajrá, do that shit, én szopok az életben elég sok minden mással, ez nem hiányzik. szerintem ez a cucc kicsi és nem erre való, ellenben tökéletesen tudok benne minimális faszén igény mellett mondjuk egy fél csirkét sütni magamnak, ha megkívánom ebédre.
szén: minél nagyobb darabok legyenek benne, a morzsalékos nem igazán jó, hamar leég. füstölőfának nem kell boltinak lenni, csak legyen kártevőmentes és száraz. én a barackfámról levágott ágakat szeletelem fel itthon, aztán hagyom két évig száradni, utána mehet a sütőbe. kisebb és nagyobb darabokat is használok.
a kolbászt hidegfüstölik, teljesen másik eljárás, ahhoz száraz forgácsot használnak.én elsőre csirkét javaslok sütni egészben, esetleg combokat. úgyis azzal fog telni az első sütés, hogy tanulod, mire hogy reagál, hogy tudod beállítani a hőmérsékletet megfelelőre és a csirke nem annyira érzékeny rá, ha esetleg túlfűtöd. aztán ha már magabiztos vagy, hogy tudod tartani a megfelelő hőmérsékletet 3-4 órán keresztül, akkor pulled pork.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest