Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Nem is baj hogy nem egyformát készítünk, így legalább lesz mindkét fajtáról infó
Szerintem ami majd gondot okozhat mindkettőnknél az a tartály falvastagsága, az enyém 3,5mm lemez ahogy olvasgattam a 6 - 8 lemez az ideális anyagvastagság, bár az már bitang nehéz cucc. Olvastam "sülthal" posztjait ő 4mm. lemezből "hengereltette" a tartályt de ő is panaszkodik hogy a 4 - 5 óránál hosszabb sütésnél már nagyon instabil a smoker hőtartása.
Bár én nem tervezek maratoni sütéseket, elsősorban oldalas amit nagyon szeretünk az meg 4 - 5 óra alatt megvan ahogy olvasgattam.
Érdekes a nyárspolgár írása, hogy náluk kiválóan teljesít az épített reverse, pedig ahogy néztem azok a víztartályok sem lehetnek 3 max 4 mm. lemezből vastagabbak. Hosszú maratoni sütésről viszont nincs beszámolójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Óra topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem ami majd gondot okozhat mindkettőnknél az a tartály falvastagsága, az enyém 3,5mm lemez ahogy olvasgattam a 6 - 8 lemez az ideális anyagvastagság, bár az már bitang nehéz cucc. Olvastam "sülthal" posztjait ő 4mm. lemezből "hengereltette" a tartályt de ő is panaszkodik hogy a 4 - 5 óránál hosszabb sütésnél már nagyon instabil a smoker hőtartása.
Essejó
lemmy71