- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Waingro
csendes tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
Érdekelne a dolog. Ha neked megfelel, a következő konstrukcióban: kifizetem mindkettőt, elhozom őket, és amelyik működik, megtartom, a másikat visszaadom. Mennyit kérnél egy VRM modulért? (privátba is jöhet a válasz).
Köszönettel,
Waingro -
Waingro
csendes tag
válasz
Printszkrín #5 üzenetére
Szerintem is inkább a csatlakozófelület a lényeges. Valószínűleg sokféle VRM modult gyártottak. Az én VRM ''slotom'' kb. 5 cm széles és 40 tűs. Szerinted hol érdemes keresgélni Magyarországon?
-
Waingro
csendes tag
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Printszkrín: ez meredeken hangzik - bár ezek szerint füstölés nincs - csak vagy megy, vagy nem.
Van valamilyen felirat a VRM modulokon? Mivel ma regisztráltam, nem tudom engedi-e a fórumszabályzat, hogy direkt linket adjak arra az ebay aukcióra, amely kifejezetten az alaplapomhoz való VRM modulra mutat.
A te VRM moduljaid milyenek küllemre, illetve milyen a csatlakozójuk?
Üdvözletem!
Waingro
Ui. Próba, szerencse:
[link] -
mhif
senior tag
Printszkrín, vagy Kraftxld fórumtagoknál érdeklődj, de szerintem mindjárt jeleznek itt....
-
Waingro
csendes tag
Keresek VRM modult dual P2 (P3) szerverbe. Két db P2-400 procival szeretném üzemeltetni. Ha jól tudom, különféle VRM modulokat támogat - P2 procihoz kellene tehát.
A gép egy Fujitsu Siemens Primergy 470-es, az alaplap típusa: D1031.
A VRM modul ''helye'' -ha jól számolom- 40 tűs. Aki tudja, hol keresgéljek, esetleg van is neki ilyen modul, kérem jelentkezzen!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest