- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Waingro
csendes tag
válasz
Printszkrín #7 üzenetére
Érdekelne a dolog. Ha neked megfelel, a következő konstrukcióban: kifizetem mindkettőt, elhozom őket, és amelyik működik, megtartom, a másikat visszaadom. Mennyit kérnél egy VRM modulért? (privátba is jöhet a válasz).
Köszönettel,
Waingro -
Waingro
csendes tag
válasz
Printszkrín #5 üzenetére
Szerintem is inkább a csatlakozófelület a lényeges. Valószínűleg sokféle VRM modult gyártottak. Az én VRM ''slotom'' kb. 5 cm széles és 40 tűs. Szerinted hol érdemes keresgélni Magyarországon?
-
Waingro
csendes tag
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Printszkrín: ez meredeken hangzik - bár ezek szerint füstölés nincs - csak vagy megy, vagy nem.
Van valamilyen felirat a VRM modulokon? Mivel ma regisztráltam, nem tudom engedi-e a fórumszabályzat, hogy direkt linket adjak arra az ebay aukcióra, amely kifejezetten az alaplapomhoz való VRM modulra mutat.
A te VRM moduljaid milyenek küllemre, illetve milyen a csatlakozójuk?
Üdvözletem!
Waingro
Ui. Próba, szerencse:
[link] -
Waingro
csendes tag
Keresek VRM modult dual P2 (P3) szerverbe. Két db P2-400 procival szeretném üzemeltetni. Ha jól tudom, különféle VRM modulokat támogat - P2 procihoz kellene tehát.
A gép egy Fujitsu Siemens Primergy 470-es, az alaplap típusa: D1031.
A VRM modul ''helye'' -ha jól számolom- 40 tűs. Aki tudja, hol keresgéljek, esetleg van is neki ilyen modul, kérem jelentkezzen!
Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest