- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Foxi
senior tag
Most az jutott eszembe hogy egy 6600GT hány wattot fűthet el? Annál legalábbis biztosan többet mint a Cyrix... Mert van egy hőcsöves passzív giga 6600gt hűtésem lehet azt kéne rá aplikálni valahogyan és a megtámogatni oldalról ventivel, bár a hőcső beindulásához kell bizonyos hő alulról és lehet a pozíció se tetszene neki és egyáltalán nem is működne.
-
Foxi
senior tag
Akkor szerezni kell normális 4cm-s ventiket... vagy be kell rakni a szekrénybe
Hát ha roncsolás nélkül ki tudom szedni a házából lehet mégiscsak megy a videódobozába, abban lehetne normális hűtést csinálni... A proci nagyon melegszik? Illetve a ragasztott bordát mennyire könnyű egy nagyobbra cserélni?
-
Foxi
senior tag
ÁÁÁ a posta még valami kárt tenne benne
És nem mellékesen a vonatjegy valszeg olcsóbb nekem
Neked Win98 lesz rajta igaz? Azon gondolkodom, hogy elvetemült dolog lenne-e megtámogatni 128 mega rammal és rászabadítani egy TinyXP-t? Bár itt kérdéses, hogy hány ram foglalat van benne és mekkora modulokat kezel.
-
Foxi
senior tag
ezzel az a baj, hogy van elég sok féle MediaGX-es lap. Amik rendes asztali felhasználásra készültek mint az Epia valószínűleg megfelelnek valamilyen elterjedt szabványnak. Viszont van jópár olyan lap ami, ipari felhasználásra születtek mint az egy kártyáspc-k meg hasonlók. Ezeken viszont fogalmam sincs milyen csatlakozók vannak. Illetve belépnek a képbe a gyártók is, mer' nehogy má' a másik gyártó tápjával is elinduljon a mi lapunk
-
Narancs
őstag
Mert apám kollegái barbár állatok...egyben ellopni nem merték őket, szóval szépen nekikezdtek és először csak a vinyók tüntek el, aztán floppyk, aztán már a deszkák is. Házakat meghagyták, hogy a látszat meglegyen.
Nah, akkor elhozom őket vmikor, mielőtt a kukában kötnének ki...
[Szerkesztve] -
kecsege666
aktív tag
Báz, ilyet nem nagyon találsz amint látom. Bezzeg a T30 nem jó, pedig annak még a neve is thin client.
Viszont van egy pár dolgom ami esetleg jó lehet: Dell mini pc ház+táp (eredetileg p4, de kihalt az alaplap)., aztán van egy micro at p2 lapom is (működik, ez az előnye), 533˘!!! celeron, ram (ha kell), 6.4 fireball, cd laptop a házban. Ezekből lehetne barkácsolni valamit. Ha érdekel jelezd, ócson odaadom, ha nekem kell berhelni akkor persze több, de azért megcsinálom. -
cskamacska
addikt
Már van egy raktáron, de rokonék beleszerettek, kellene nekik kis egy.
A meglévő Németországból lett hazaszállítva kisnetesgépnek, de az eredeti tulaj végül erősebb masinéria összerakása mellett döntött.
Igazából elég reménytelen, abszolút nem láttam még ilyen gépet eladósorban(mármint a meglévőn kívül), ugyanakkor az is igaz, hogy nem néztem be minden bokor alá és nem kérdezgettem végig még a számtekbontókat.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest