- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Foxi
senior tag
Még mindig semmi válasz?
-
Bodin
senior tag
-
Foxi
senior tag
Nem tudom kell-e még -
Bodin
senior tag
Szép. Érdekes megoldás a lapba épített táp. Meg a 64-es EDO-k se kutyák. Sok sikert az eladáshoz!
A másik gépben érdekelne hogy pontosan milyen proci van. Ha mediaGX akkor az MMX-es változat-e. Jól láttam hogy SD foglalatos? Gondolom egy 128-as modullal nincs problémája. Ha felmegy rá az XP érdekes lehet, bár az árát sokallom. Ilyen gépet vettem ma 3k-ért, csak abban 180-as proci van. -
b-max
senior tag
Nekem ilyen van eladó:
Egészen pici és különleges:
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
-
Bodin
senior tag
Nos hát.
Amennyiben meg tudunk egyezni Naranccsal valami cserében a 2. gépet illetően nekem jöhet kettő.
Ha nem, jó nekem a floppy-s változat is. Narancs, mi érdekelne? -
Narancs
őstag
Nah srácok: most nálam van 3db minigép, ebből kettő cédés (bal oldalon láthatóak a képek)
Apróbb eltérések vannak, ezért tettem be a képeket. Döntsétek el kinek melyik kell -
Foxi
senior tag
Most az jutott eszembe hogy egy 6600GT hány wattot fűthet el? Annál legalábbis biztosan többet mint a Cyrix... Mert van egy hőcsöves passzív giga 6600gt hűtésem lehet azt kéne rá aplikálni valahogyan és a megtámogatni oldalról ventivel, bár a hőcső beindulásához kell bizonyos hő alulról és lehet a pozíció se tetszene neki és egyáltalán nem is működne.
-
Foxi
senior tag
Akkor szerezni kell normális 4cm-s ventiket... vagy be kell rakni a szekrénybe
Hát ha roncsolás nélkül ki tudom szedni a házából lehet mégiscsak megy a videódobozába, abban lehetne normális hűtést csinálni... A proci nagyon melegszik? Illetve a ragasztott bordát mennyire könnyű egy nagyobbra cserélni?
-
Foxi
senior tag
No igen... 9 cm a magassága ugye? A belmagasságba belefér egy 7 (mint ami az a64 gyári hűtőkön van) vagy egy 8 as venti? Bár itt kérdés honnan szívja a levegőt, de légcsatornával talán megoldható a floppy nyílásán keresztül. A táp berregőjén kívül van még más venti? Azt nehezebb cserélni és nem is tudom mennyire ajánlatos mert annak tesz a legkevésbé jót a venti hiány.
-
b-max
senior tag
1 db. vagy tobb kellene? Van 1 P1 - 233, elég kicsi, mailt képbe tokl kuldeni
-
Bodin
senior tag
örömup
-
Foxi
senior tag
ÁÁÁ a posta még valami kárt tenne benne
És nem mellékesen a vonatjegy valszeg olcsóbb nekem
Neked Win98 lesz rajta igaz? Azon gondolkodom, hogy elvetemült dolog lenne-e megtámogatni 128 mega rammal és rászabadítani egy TinyXP-t? Bár itt kérdéses, hogy hány ram foglalat van benne és mekkora modulokat kezel.
-
Bodin
senior tag
-
Foxi
senior tag
válasz
cskamacska #263 üzenetére
Nekem végülis mindegy
Jut eszembe írtam a gyártónak, hogy mkkora a legnagyobb vinyó amit belelehet rakni illetve létezik-e hozzá valamilyen érdemleges bios frissítés remélhetőleg válaszolnak -
Bodin
senior tag
Nekem is jöhet egy. Illetve 2 is, ha a 2. árát valami cserében is meg tudjuk oldani. -
Narancs
őstag
Nah srácok!
Ma benéztem, találtam három kis minit még, és mindengyikben van alaplap és proci is!
Csak egy fért a táskámba, majd még a héten elhozom a többit is. Ez az egy viszont kicsit más mint az előzőek, nem floppy hanem slim cd hely van az elején. Sajna ilyen edo ramom nincs itthon, szal nem tudom kipróbálni, de remélem működnek. -
Foxi
senior tag
-
parkasz
senior tag
Netán:
[link] -
parkasz
senior tag
Esetleg ez?
[link] -
Bodin
senior tag
-
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
-
Bodin
senior tag
Hú de sok minden történt itt. Úgy nézem happy mindenki, mert jók lesznek a házak.
-
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
[link] Itt van minden ami fontos. Tehát egy ilyen gépnek megteszi a csatlakozó problémáján pedig lehet segíteni
-
Foxi
senior tag
Na ezt a választ kaptam: [link] Megtudnátok nézni ezeket az adatokat?
-
Foxi
senior tag
ezzel az a baj, hogy van elég sok féle MediaGX-es lap. Amik rendes asztali felhasználásra készültek mint az Epia valószínűleg megfelelnek valamilyen elterjedt szabványnak. Viszont van jópár olyan lap ami, ipari felhasználásra születtek mint az egy kártyáspc-k meg hasonlók. Ezeken viszont fogalmam sincs milyen csatlakozók vannak. Illetve belépnek a képbe a gyártók is, mer' nehogy má' a másik gyártó tápjával is elinduljon a mi lapunk
-
Bodin
senior tag
[link]
Itt van róla egy kép. 8 pines csati. Azt mondod AT-s csak kicsiben? Nem is emlékszem hogy néz ki egy AT-táp, kint van de esik az eső..
Az viszont rossz hír. Mivel úgy tudom nem lehet AT-t ATX-re alakítani. És AT-s full integrált lapot szerezni ami bele is fér... HÁT, hosszú topik lenne -
-
Foxi
senior tag
-
Narancs
őstag
Ok srácok, akkor majd jelentkezem ha nálam vannak!
-
Narancs
őstag
Mert apám kollegái barbár állatok...egyben ellopni nem merték őket, szóval szépen nekikezdtek és először csak a vinyók tüntek el, aztán floppyk, aztán már a deszkák is. Házakat meghagyták, hogy a látszat meglegyen.
Nah, akkor elhozom őket vmikor, mielőtt a kukában kötnének ki...
[Szerkesztve] -
Narancs
őstag
Srácok, mogyorót már néztétek?
P2-es minigépek 5K-ért. -
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
-
Bodin
senior tag
-
Foxi
senior tag
-
Foxi
senior tag
-
Janix12
aktív tag
Lenne egy PIII. 500-as fujitsu siemens normál cd 4,3hdd fdd +64sd Fullintegrált ez lenne 7K
-
Foxi
senior tag
Kíváncsi leszek meddig megy fel az áruk... Nálam is kiestek alapból nem az a kimondottan kis fogyasztású kategória
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Fractal Design North XL Chalk White TG Clear
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest