- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
Uraim, akció (egyelőre) lefújva, köszönöm szíves segítségüket, a jövőben szintén számítok a segítségükre!
Csá-csumi:
Csankesz kapitány alias barbikenje -
barbikenje
aktív tag
Ja, és egy fónnámbör: 30-482-15-73. Hívj most! Csak 200ft+áfa, csak...
-
barbikenje
aktív tag
Hát, vagyok akkora lúzer, h. ne tudjam, mi a p***a az a st...akármi. Az ajánlatot egyébként köszi, örömmel elfogadom, csak annyi a gond, h. nem igazán tudom, T. Jung úr, hová is kellene átugranom, a lemezekkel, meg hova is vigyem azt az izét. Amennyiben valami egyéb csereprogesz, akkor okesz, utánanézek, mi van raktáron lezsírozva, és viszem. Egyéb ponotsítás érdekében meg dobnék egy mélt, már ha nem baj...
Még egyszer köszike! -
barbikenje
aktív tag
Hát mindig ilyen nehezen indul? A múltkor se kötött le különösebben senkit, de NEM ADOM FEL, MERT KELL A FALLOUT és kész. Szóval várok, mert azt nnaggyon tudok...
-
barbikenje
aktív tag
Hát mindig ilyen nehezen indul? A múltkor se kötött le különösebben senkit, de NEM ADOM FEL, MERT KELL A FALLOUT és kész. Szóval várok, mert azt nnaggyon tudok...
-
barbikenje
aktív tag
Üdv mindenki!
Amúltkori topicomat kerestem, de nincs meg, ezér' nyitok egy újat. A címben szereplő dolgokat keresem, mert ugye ezeket, mint az a korábbi topicból kiderült, csak a PC GURU régebbi számából illetve egy magát fügikének nevező, de el- és utól nem érhető illetőtől reméltem megszerezni. Ha valaki tudna segíteni, akkor dobjon agy mélt. A MODERÁTOR, amennyiben úgy érzi változtassa csak át a címet Falloutot vennék2-re...
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest