- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
barbikenje #17 üzenetére
megáll mindenki, akkor nekem kell.
Ha nincs ellenvetés, akkor holnap felhívom ollie-t:) -
barbikenje
aktív tag
Uraim, akció (egyelőre) lefújva, köszönöm szíves segítségüket, a jövőben szintén számítok a segítségükre!
Csá-csumi:
Csankesz kapitány alias barbikenje -
válasz
barbikenje #14 üzenetére
hívj te engem, ha már én teszek neked szivességet...
0620-5858929 Zoli -
barbikenje
aktív tag
Ja, és egy fónnámbör: 30-482-15-73. Hívj most! Csak 200ft+áfa, csak...
-
válasz
barbikenje #11 üzenetére
ha bp-i vagy, akár ingyen is odaadom, minek álljon otthon a polcon... (lehet egyszer én kérek tőled szivességet :))
-
válasz
barbikenje #1 üzenetére
Nekem megvan a Fallout 1 és 2 Guru cd-n (tehát jogtiszta) és szívesen megválok tőlük.
-
PeliScan
addikt
válasz
barbikenje #7 üzenetére
Jaaah szittem eredetiben kell... ha leírni akarod, és az előbbi kapcs nem jön össze, dobhatsz nekem is mailt. :)
-
barbikenje
aktív tag
Hát, vagyok akkora lúzer, h. ne tudjam, mi a p***a az a st...akármi. Az ajánlatot egyébként köszi, örömmel elfogadom, csak annyi a gond, h. nem igazán tudom, T. Jung úr, hová is kellene átugranom, a lemezekkel, meg hova is vigyem azt az izét. Amennyiben valami egyéb csereprogesz, akkor okesz, utánanézek, mi van raktáron lezsírozva, és viszem. Egyéb ponotsítás érdekében meg dobnék egy mélt, már ha nem baj...
Még egyszer köszike! -
joysefke
veterán
válasz
barbikenje #1 üzenetére
nekem megvan fallout 1-2... CDn, ha eljössz hozzám, amikor itthon vagyok, és hozol üres cdt meg valami jo stuffot cserébe, akkor megírom
-
PeliScan
addikt
Nagyon helyes h jó játékokat szeressünk. Bár segíteni nem tudok sajnos, de soxerencsét azért! :)
-
LukE
veterán
válasz
barbikenje #1 üzenetére
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31213[/L]
egyébként nekem is megvan, kölcsön pcgurucédén. PC gurunak küldtem mailt még régebben, de vagy a válaszoló hölgy volt szőke, vagy csak a tacstics volt már nekik raktáron.
Egyébként [L]http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=119[/L]
de [L]http://troikagames.com/[/L] tessék megnézni a team-et. -
barbikenje
aktív tag
Hát mindig ilyen nehezen indul? A múltkor se kötött le különösebben senkit, de NEM ADOM FEL, MERT KELL A FALLOUT és kész. Szóval várok, mert azt nnaggyon tudok...
-
barbikenje
aktív tag
Hát mindig ilyen nehezen indul? A múltkor se kötött le különösebben senkit, de NEM ADOM FEL, MERT KELL A FALLOUT és kész. Szóval várok, mert azt nnaggyon tudok...
-
barbikenje
aktív tag
Üdv mindenki!
Amúltkori topicomat kerestem, de nincs meg, ezér' nyitok egy újat. A címben szereplő dolgokat keresem, mert ugye ezeket, mint az a korábbi topicból kiderült, csak a PC GURU régebbi számából illetve egy magát fügikének nevező, de el- és utól nem érhető illetőtől reméltem megszerezni. Ha valaki tudna segíteni, akkor dobjon agy mélt. A MODERÁTOR, amennyiben úgy érzi változtassa csak át a címet Falloutot vennék2-re...
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Medence topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest